CARSNEWS
NEW MODELS

Το Volvo S60 Polestar τα βάζει με τους Γερμανούς (Video)

Τι δουλειά μπορεί να έχει ένα Volvo S60 ανάμεσα στα βαριά χαρτιά των Γερμανών; Θεωρητικά καμία όταν όμως πρόκειται για την αναβαθμισμένη έκδοση του υπεράνω κάθε υποψίας σουηδικού σεντάν τα πράγματα αλλάζουν.

Και αυτό γιατί το υβριδικό σύνολο των 415 ίππων που υπογράφει η Polestar φαντάζει αν μη τι άλλο ικανό για να κοιτάξει στα μάτια τα εξακύλινδρα σύνολα των 3,0 λίτρων που κρύβονται κάτω από τα καπό των BMW M340i, Mercedes-AMG E53 και Audi S4 Avant.

Το πετρελαιοκίνητο Audi δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, δεν ισχύει το ίδιο όμως για το υβριδικό Volvo S60 Polestar, το οποίο έχασε στις λεπτομέρειες τερματίζοντας πίσω από τις δύο παραδοσιακές δυνάμεις της ευρύτερης κατηγορίας των premium σεντάν. 

Σε μια διαφορετική ανάγνωση του αποτελέσματος θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι οι κινητήρες βενζίνης εξακολουθούν να κρατούν τα σκήπτρα στις εκδόσεις υψηλών επιδόσεων αφήνοντας πίσω τους αποδοτικότερους κινητήρες diesel και τους υβριδικούς συνδυασμούς.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι μια μάχη για τέσσερις εξελίχθηκε σε ένα ακόμα ντέρμπι αιωνίων. Αυτό που μένει, λοιπόν, είναι να παρακολουθήσετε το video που ακολουθεί για να μάθετε τον τελικό νικητή.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

H μεταφορά και η συντήρηση των οχημάτων της βασιλικής οικογένειας (Video)

cars

Νέα Abarth 595 Scorpioneore και 595 Monster Energy Yamaha

cars

Ο Tommi Makinen στο τιμόνι του καυτού Toyota Yaris GR-4 (Video)

cars

Μια Lancia Ypsilon έτοιμη για το WRC

cars

Δοκιμάζουμε την BMW M2 Competition (Video)

cars

Ξέθαψαν το… τσεκούρι του πολέμου!

cars

Πωλείται η BMW 1602 του τραγουδιστή των «Jamiroquai»

cars

Κλείνει για 24 ώρες η Καραολή και Δημητρίου των Κυπρίων, δίπλα στην Εγνατία

cars

Με κινητήρα 1,3 λίτρου και υβριδικές εκδόσεις το Jeep Compass

cars