CARSNEWS
NEW MODELS

Το VW Amarok επιστρέφει δριμύτερο

Ένα επιβλητικό σε διαστάσεις και προδιαγραφές τετράτροχο πρόκειται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του μέχρι σήμερα γνωστού VW Amarok.

H δεύτερη κατά σειρά γενιά του γερμανικού pick-up θα εξελιχθεί σε συνεργασία με την Ford στο πλαίσιο της συμμαχίας που έχουν συνάψει οι δύο αυτοκινητοβιομηχανίες και η οποία πρόκειται να επεκταθεί στην ευρύτερη κατηγορία των ελαφρών φορτηγών.

Σύμφωνα με την VW το νέο Amarok πρόκειται να ξεκινήσει την πορεία του στην ευρωπαϊκή αγορά το 2022, σχεδόν παράλληλα με το Ford Ranger με το οποίο θα μοιράζεται όχι μόνον το πλαίσιο αλλά και τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη.

Δεν αποκλείεται μάλιστα η κατασκευαστική συγγένεια ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα να επιβάλλει και παρόμοιες επιλογές ως προς τον σχεδιασμό του αμαξώματος για τον οποίο οι επιλογές θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι είναι περιορισμένες.

Σε κάθε περίπτωση, τα νέα VW Amarok και Ford Ranger θα ακολουθήσουν μια επιθετικότερη σχεδιαστική λογική, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αναδείξουν τον lifestyle χαρακτήρα τους και την ικανότητά τους να υποστηρίζουν έναν διαφορετικό από τον αμιγώς επαγγελματικό ρόλο.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πρόωρο τέλος για τις Mercedes S-Class Coupe και Cabrio

cars

Η Jeep ετοιμάζει το δικό της Suzuki Jimny

cars

Η στιγμή της σύγκρουσης δύο κρουαζιερόπλοιων στο Μεξικό – Video

cars

Porsche Panamera: Το βίντεο από το ρεκόρ στο Nurburgring

cars

To αμερικανικό Czinger 21C έχει το «0-100» κάτω από 2 sec!

cars

Η Hyundai χαρίζει 40 δολάρια για ένα test drive

cars

Η Mitsubishi αλλάζει στρατηγική στην Ευρώπη

cars

Αυτή η Ferrari σε πάει παντού!

cars

O Pininfarina ετοιμάζει και ηλεκτρικό SUV για το 2022

cars