CARSNEWS
NEW MODELS

Το XXL Range Rover της Klassen εκτός από τεράστιο είναι και θωρακισμένο

H ειδικότητα της γερμανικής Klassen είναι τα μοντέλα της Mercedes και ειδικά τα Maybach που με την επέμβασή της γίνονται ακόμα πιο πολυτελή και φυσικά και ακριβά. Αυτή τη φορά η Klassen ασχολήθηκε πάντως με ένα άλλο γνωστό μέγεθος των μοντέλων πολυτελείας, το Range Rover. Το οποίο οι μηχανικοί της γερμανικής εταιρείας το επιμήκυναν όσο πήγαινε, μιας και πρόσθεσαν επιπλέον 1 m και κάτι φτάνοντας συνολικά τα 6,215 m.

Αντίστοιχα το  μεταξόνιο αυξήθηκε στα 4,136 m, γεγονός που επιτρέπει την τοποθέτηση στο χώρων των επιβατών τεσσάρων ανεξάρτητων καθισμάτων και μάλιστα ανά δύο αντικρυστή. Ή απλά δύο καθισμάτων με έναν τεράστιο ελεύθερο χώρο που καταλήγει σε μια μεγάλη οθόνη. Το Range Rover της Klassen δεν είναι όμως μόνο μεγάλο. Είναι και θωρακισμένο και μάλιστα της κλάσης VR8. Αυτό σημαίνει πως δεν παθαίνει τίποτα ακόμα και αν πληγεί από σφαίρες διαμετρήματος 7,62 mm από απόσταση 10 m.

Το σημαντικό εδώ είναι πως τα λάστιχα ακόμα και αν πληγούν μπορούν να εξασφαλίσουν τη δυνατότητα κίνησης του XXL υπερπολυτελούς SUV που ζυγίζει τόνους με ταχύτητα έως και 80 km/h και για απόσταση μέχρι και 80 km. Με όλα αυτά φυσικά κανείς δεν περιμένει το γιγάντιο Range Rover της Klassen να είναι φτηνό. Και δεν είναι, μιας και η τιμή του ξεκινά από τις 750.000 ευρώ και ανεβαίνει ανάλογα με τα γούστα και τους εχθρούς των επιβαινόντων…

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αυριανή πρεμιέρα για το νέο Audi Q4 Sportback E-Tron (video)

cars

Η Nissan θα λανσάρει ένα νέο μικρό SUV

cars

Οδηγούμε την χαρισματική Mercedes-Benz GLB 200 163PS 2WD 7G-DCT

cars

Το νέο Nissan Qashqai αποκαλύπτεται (Video)

cars

Απίθανο: Τρεις εκπληκτικές ιδέες για να «σκοτώσουν» την ώρα τους οι λάτρεις της Formula 1! (video)

cars

Το Skoda Kamiq αποκτά δίδυμο αδερφό

cars

Volkswagen e-Golf και ID.3 στην 85η ΔΕΘ

cars

Πόσο θα μειωθεί η αμόλυβδη στην Ελλάδα έπειτα από την πτώση των τιμών του πετρελαίου

cars

Κορωνοϊός: Τα σημεία που πρέπει να απολυμάνεις στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σου

cars