CARSNEWS
MARKET

Τυχερό το 13 για το Kia Sportage στην Ελλάδα

Στα καλύτερά του βρίσκεται φέτος το Kia Sportage στην Ελλάδα, καθώς λίγες μέρες πριν από την εκπνοή του 2022 έχει πετύχει τις περισσότερες ταξινομήσεις των τελευταίων 13 ετών (από το 2009). Παρά τις όποιες δυσκολίες στην εφοδιαστική αλυσίδα και τις ανατιμήσεις που αντιμετωπίζει και η αγορά του αυτοκινήτου, το νέο Sportage το οποίο λανσαρίστηκε στη χώρα μας τον Φεβρουάριο, έχει συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον, όπως επίσης και να αποσπάσει πολύ καλές κριτικές (Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2023 στην Ελλάδα).

Η άνοδος αυτή μόνο τυχαία δεν είναι, αφού πρόκειται για ένα πληρέστατο μικρομεσαίο SUV, που είναι σε θέση να καλύψει και τους πιο απαιτητικούς και «ψαγμένους» καταναλωτές. Από την αρχική κιόλας έκδοση 1.6 T-GDi 150 PS 48V Hybrid LX Dynamic στην τιμή των 30.990 ευρώ, προσφέρει πλήρη στάνταρ εξοπλισμό, αυξημένες ανέσεις, απόδοση και λογικές απαιτήσεις σε καύσιμο (δείτε εδώ τη δοκιμή).

Από εκεί και πάνω, το νέο Kia Sportage προσφέρεται σε πολλά επίπεδα εξοπλισμού και εξηλεκτρισμένων κινητήρων βενζίνης, πετρελαίου, Full Hybrid και Plug-in Hybrid. Πρόκειται για τα μηχανικά σύνολα 1.6 T-GDi 180 PS 48V Hybrid1.6 CRDi 136 PS 48V Hybrid, το 1.6 T-GDi 230 PS Full Hybrid και το 1.6 T-GDi 265 PS PHEV.

Το δυναμικού σχεδιασμού Kia Sportage με το γεμάτο τριγωνικά σχήματα και ανάγλυφες επιφάνειες αμάξωμα των 4.515 χλστ. μήκους, διακρίνεται και για το υψηλής τεχνολογίας εσωτερικό του. Αυτό παράλληλα διαθέτει πολυτελή αύρα, παρέχει μεγάλους χώρους για επιβάτες και αποσκευές και τον εξής στάνταρ εξοπλισμό: 7 αερόσακους, αυτόματο φρενάρισμα, σύστημα διατήρησης λωρίδας, οθόνη αφής 8 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματη ενεργοποίηση φώτων και υαλοκαθαριστήρων, κλιματισμό 3 ζωνών, όλες τις ηλεκτρικές ανέσεις, ζάντες αλουμινίου και πολλά ακόμα.

Σημαντικές after sales παροχές αποτελούν τα 5 χρόνια δωρεάν service και η 7ετής εργοστασιακή και μεταβιβάσιμη εγγύηση.

Related Articles

Ανάκληση Mercedes Sprinter για ενημέρωση του λογισμικού εγκεφάλου  

cars

Παγκόσμια πρεμιέρα για το ηλεκτρικό Fiat Ducato

cars

Αυτή είναι η Ferrari που οδηγούσε ο ίδιος ο Έντζο

cars

Ετοιμοπαράδοτες Alfa Romeo Tonale Edizione Speciale

cars

Έτοιμο για το κοινό το νέο Opel Corsa

cars

Τα νέα φώτα της Porsche φωτίζουν στα 600 μέτρα!

cars

H Ford θα καταργήσει 7.000 θέσεις εργασίας

cars

Continental και Sennheiser έφτιαξαν ηχοσύστημα αυτοκινήτου χωρίς… ηχεία

cars

H Nissan επενδύει 33 δισεκατομμύρια γιέν σε τεχνολογίες για την παραγωγή

cars