CARSNEWS
NEW MODELS

Τo επανασχεδιασμένο SEAT Ateca (Video)

Το Ateca πρωτοπαρουσιάστηκε το 2016 και ήταν το πρώτο SUV όχημα της SEAT στην ιστορία της. Ήταν αυτό που ξεκίνησε την πρακτική δημιουργίας και άλλων αντίστοιχων μοντέλων, όπως και crossover. Οι αυξημένες πωλήσεις που είχε η ισπανική εταιρεία χάρη σε αυτά είχαν ως αποτέλεσμα κέρδη αλλά και την ίδρυση της Cupra ως αυτόνομης εταιρείας. 

Όπως έγινε γνωστό, στις 15 Ιουνίου αναμένεται να παρουσιαστεί το επανασχεδιασμένο Ateca. Η SEAT έδωσε στη δημοσιότητα ένα σύντομο βίντεο στο οποίο φαίνεται το πίσω μέρος του οχήματος. Σε αυτό μπορούμε να δούμε τα νέα φωτιστικά σώματα, καθώς και την καινούργια γραμματοσειρά στο λογότυπο της ονομασίας του μοντέλου. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για τις αισθητικές αλλαγές στο αμάξωμα και το εσωτερικό, όμως αυτές αναμένεται να είναι μικρής έκτασης. Επίσης, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με αλλαγές στους κινητήρες με τους οποίους θα εφοδιάζεται, αλλά σίγουρα θα είναι αυτοί που χρησιμοποιεί ο Όμιλος Volswagen στην κατηγορία. 

Πάντως, από την ισπανική αυτοκινητοβιομηχανία ανακοινώθηκε ότι θα διαθέτει αυξημένο επίπεδο εξοπλισμού ασφάλειας και άνεσης των επιβατών και των πεζών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας «το ανανεωμένο μοντέλο θα διατηρεί τις κατασκευαστικές αξίες ενός SUV αλλά σε αυτές θα προστεθούν η πιο φρέσκια εμφάνιση που θα δημιουργεί εντονότερα συναισθήματα, τόσο χάρη στο αμάξωμά του όσο και με το εσωτερικό του». Παρακάτω μπορούμε να δούμε το σύντομο βίντεο του επανασχεδιασμένου Ateca.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πόσο θα πληρώνατε για αυτή τη σκουριασμένη Aston Martin;

cars

Με 7 νέα concepts η Mitsubishi στην έκθεση του Τόκιο

cars

To Formentor είναι ένα πραγματικά σπορ Cupra με έως και 310 άλογα!

cars

Επέκταση εγγύησης των μοντέλων Volkswagen, λόγω Κορωνοϊου!

cars

Fiat 126 Proto: «Τούμπανο» ή… ιεροσυλία; (video)

cars

“Δεν είναι αυτός που φαντάζεστε” λέει για τον M. Schumacher Ιταλός νευροχειρουργός

cars

Euro NCAP «Vision 2030»: Τα νέα δεδομένα για το πρωτόκολλο ασφαλείας των crash test

cars

Έως 50.000 ευρώ το πρόστιμο για εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με γυρισμένα χιλιόμετρα

cars

H Renault κλείνει το εργοστάσιό της στην Τουρκία, λόγω Κορωνοϊού

cars