CARSNEWS
NEW MODELS

Τo Polestar 2 έχει την μεγαλύτερη δύναμη έλξης

Πρόσφατα είχαμε γράψει πως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν είναι και ότι καλύτερο για να τραβά κανείς ένα τρέιλερ ή ένα τροχόσπιτο. Οι λόγοι αφορούν τόσο στην αντίσταση κύλισης λόγω βάρους και λιγότερο στην αεροδυναμική. Πάντως, τελευταία αρκετοί είναι οι κατασκευαστές που αναφέρονται στην δύναμη έλξης των ηλεκτρικών τους.

Ένας από αυτούς είναι και η Polestar, η γνωστή θυγατρική της Volvo, που ισχυρίζεται πως το 2 στην έκδοση 78 kWh έχει και ικανότητα έλξης στα περίπου 1.500 kg. Και την συγκρίνει με του Tesla Model 3 που φτάνει μόλις τα 910 kg με τον προαιρετικό κοτσαδόρο ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

«Το Polestar 2 είναι ένα ηλεκτρικό μοντέλο υψηλών επιδόσεων που υποστηρίζει έναν δυναμικό lifestyle τρόπο ζωής, προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και είναι πραγματικά ευέλικτο», λέει ο Thomas Ingenlath, Διευθύνων Σύμβουλος της Polestar. «Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας εκτιμούν αυτή την ευελιξία και κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τους μελλοντικούς αγοραστές EV αποτελεί και η δύναμη έλξης». Ειδικά στην Βόρεια Αμερική, οι οδηγοί δίνουν πολύ μεγάλη σημασία σε αυτό το χαρακτηριστικό.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το νέο Hyundai Tucson αλλάζει επίπεδο

cars

Ταξινομήσεις Οκτωβρίου: Αύξηση 23,1% σε σχέση με πέρυσι – Αναλυτικοί Πίνακες

cars

Δέκα συγκλονιστικές στιγμές του Ayrton Senna σε ένα απολαυστικό video

cars

H Porsche ολοκλήρωσε την παραγωγή της 911 (991)

cars

Ποιος σκότωσε τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα;

cars

Τι κερδίζουν οι χρήστες εταιρικών ΙΧ με το νέο τρόπο φορολόγησης (Παραδείγματα)

cars

Δείτε μερικά από τα αυτοκίνητα του Freddie Mercury

cars

H Tesla θα έχει και κινητά σημεία φόρτισης

cars

Δεν θα καθυστερήσει πολύ το Tesla Gigafactory στη Γερμανία

cars