CARSNEWS
AUTONEWS

Τoyota Aygo X Prologue. Αποκαλύφθηκε εξωτερικά μόνο

Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες η Toyota να μας είχε δώσει μία μικρή γεύση από το Aygo X Prologue, σήμερα ωστόσο προχώρησε στη πλήρη παρουσίασή τους, δίνοντας φυσικά και κάποιες πληροφορίες στη δημοσιότητα. Καταρχήν μας έδωσε μία πολύ καλή αίσθηση για το πώς σκέφτεται να είναι η επόμενη γενιά του Aygo.

Aπό εκεί και πέρα και παρατηρώντας το Αygo X Prologue, γίνεται σαφής η διάθεση της Ιαπωνικής εταιρίας, να το κατατάξει στη κατηγορία των αστικών κροσσόβερ. Μία κατηγορία που επί της ουσίας ακόμη δεν υπάρχει, αλλά είναι προφανές πως τα επόμενα χρόνια θα συζητάμε αρκετά γι’αυτή. Σημείο σχεδιαστικής αναφοράς αποτελούν οι ευμεγέθεις τροχοί, οι προστατευτικές αλουμινένιες ποδιές εμπρός-πίσω, οι ράγες οροφής και η αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος.

Οι επιφάνειες του είναι πιο τονισμένες και μυώδεις, ενώ αναδεικνύονται με μαύρες πινελιές στα φτερά, στις εμπρός-πίσω κολόνες, στα πλευρικά μαρσπιέ, στον πίσω προφυλακτήρα και στην οροφή. Στο μπροστινό τμήμα υπάρχουν τα χαρακτηριστικά φώτα  σχήματος “C”, τα οποία επικοινωνούν μεταξύ τους με μια λεπτή φωτεινή λωρίδα κατά μήκος της μάσκας. Χαμηλότερα ξεχωρίζουν τα δυο μικρότερα, επίσης τεχνολογίας Led φώτα, τα οποία ενσωματώνονται μέσα σε μια μεγάλη γρίλια.

Το πίσω τμήμα τώρα θυμίζει περισσότερο το Aygo, χάρη στα τα κατακόρυφα φώτα που επικοινωνούν και αυτά στη βάση τους. Με μια πιο προσεκτική ματιά θα εντοπίσετε τις εντοιχισμένες στο αμάξωμα χειρολαβές των θυρών και τις ενσωματωμένες κάμερες στους πλευρικούς καθρέπτες, οι οποίες στόχο έχουν να καταγραφούν τις πιο περιπετειώδεις διαδρομές. Στο σημείο αυτό να πούμε ότι στο πίσω τμήμα θα υπάρχει βάση για τη μεταφορά ποδηλάτων.

Δυστυχώς η Toyota απέφυγε να μας δώσει φωτογραφίες και πληροφορίες για το εσωτερικό, όπως επίσης και τεχνικά χαρακτηριστικά, προκειμένου να κρατήσει ζωηρό το ενδιαφέρον, μέχρι την επόμενη φορά που θα αναφερθεί στο νέο της δημιουργήμα

The post Τoyota Aygo X Prologue. Αποκαλύφθηκε εξωτερικά μόνο first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ματαιώνεται το 4ο Ράλλυ Σπριντ Βοιωτίας, οκτώ μέρες πριν την εκκίνησή του

cars

Ο Τζο Μπάιντεν υποδέχθηκε τους πολωνούς ηγέτες – Ανακοινώθηκε νέα αμερικανική στρατιωτική βοήθεια για την Ουκρανία

cars

Σαν σήμερα 16 Απριλίου: Ο Αλέξης Τσίπρας φιγουράρει στο περιοδικό TIME με τις 100 προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο

Bury

Αυτό είναι το νέο Lexus NX πριν το επίσημο ντεμπούτο του!

cars

Θρυλική πρόκριση ο Ολυμπιακός: 1-6 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και πέρασε στους «8» του Conference League

cars

Νέα Skoda Fabia. Ανανεώνεται πλήρως

cars

Η Toyota αποκαλύπτει το “Hypercar” της.

cars

Mini John Cooper Works GP. Το ταχύτερο Mini παραγωγής στην ιστορία!

cars

Formula 1: Διατίθενται πακέτα ενός εκατομμυρίου δολαρίων για το Grand Prix του Λας Βέγκας

cars