CARSNEWS
NEW MODELS

Υβριδικές εκδόσεις για τα Ford S-MAX και Galaxy

Όπως έγινε γνωστό, η Ford σκοπεύει να διατηρήσει στο εμπορικό προσκήνιο τα S-MAX και Galaxy με τη δημιουργία εκδοχών που θα έχουν υβριδικής διάταξης κινητήρα. Με αυτό τον τρόπο, τα στελέχη της εταιρείας θεωρούν ότι θα καταφέρουν να κάνουν τα συγκεκριμένα μοντέλα πιο ελκυστικά προς τους υποψήφιους αγοραστές και θα μειώσουν την εκπομπή ρύπων και διοξειδίου του άνθρακα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώνουν από τη Ford, τα περισσότερα αυτοκίνητα των δύο μοντέλων αγοράζονται από τους ιδιοκτήτες τους με πετρελαιοκινητήρα. Πλέον, θα είναι διαθέσιμα και με τον βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 2,5 λίτρων ο οποίος με την υβριδική διάταξη έχει μέγιστη ισχύ 200 PS και θα εκπέμπει 140 g/km διοξειδίου του άνθρακα, βάσει του πρωτοκόλλου «WLTP». 

Οι υβριδικές εκδόσεις των S-MAX και Galaxy θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της «Μπλε Οβάλ» το οποίο βρίσκεται στη Βαλένθια, μαζί με τις υπόλοιπες εκδοχές των δύο πολυχρηστικών μοντέλων. Η Ford ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 42.000.000 ευρώ για την προσαρμογή των γραμμών παραγωγής αλλά και για τη δημιουργία των κατάλληλων υποδομών για την κατασκευή των μπαταριών ιόντων-λιθίου που απαιτούνται. Τέλος, ανακοινώθηκε ότι εκεί θα παράγονται και οι υβριδικές εκδόσεις του καινούργιου Kuga αλλά και του Mondeo.  

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το G-NIVA είναι η Mercedes G-Class του φτωχού

cars

Το εκθαμβωτικό Ρολόι της Bugatti με ενσωματωμένο κινητήρα W16!

cars

Η νέα Skoda Octavia RS θα έχει και plug-in υβριδική έκδοση 1.400 cc

cars

Αποκλειστικό: Η τιμή της νέας Skoda Octavia στην ιταλική αγορά

cars

Ένα pickup με τα σήματα της Porsche θα μπορούσε να είναι ένα πραγματικό σπορ αυτοκίνητο

cars

Γι’ αυτό το μοναδικό Mini Classic που κοστίζει 100.000 δολάρια χρειάστηκαν 1.000 ώρες εξέλιξης!

cars

Η BMW Σειρά 1 απέναντι στην Mercedes-Benz A-Class και τον premium ανταγωνισμό

cars

Η Bentley Bentayga θα αποκτήσει και plug-in έκδοση

cars

2 νέες Ferrari μέχρι τα τέλη του έτους

cars