CARSNEWS
AUTONEWS

Υβριδικό το επόμενο Mitsubishi L200;

Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι η Mitsubishi ποντάρει πολλά στην τεχνολογία του εξηλεκτρισμού. Προς το παρόν, η αιχμή του δόρατος για την ιαπωνική εταιρία είναι το Outlander PHEV ενώ σύντομα αναμένεται να προστεθεί στην γκάμα και η αντίστοιχη έκδοση για το Eclipse Cross. Ο δρόμος δεν σταματά εκεί για την Mitsubishi όμως. Ούτε κυριολεκτικά, ούτε μεταφορικά αφού ανάμεσα στις λύσεις που εξετάζει για την επόμενη γενιά του σκληροτράχηλου L200, είναι και η ενσωμάτωση του plug-in υβριδικού συστήματος της.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά ο επικεφαλής της εξέλιξης του Eclipse Cross PHEV, Masahiro Awano, παρότι δεν ήθελε να αποκαλύψει λεπτομέρειες αναφορικά με τα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας, άφησε να εννοηθεί ότι το σύστημα της εταιρίας εξελίσσεται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε μοντέλα με τις απαιτήσεις του L200. Ακόμα και αν δεχθούμε ως δεδομένο ότι η νέα γενιά του ιαπωνικού pickup θα είναι διαθέσιμη και με plug-in υβριδικό σύστημα, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα είναι το ίδιο σύστημα που κινεί το Outlander PHEV. Ίσως να χρειάζεται μία αναβάθμιση για να διατηρηθούν το ωφέλιμο φορτίο και η ικανότητα ρυμούλκησης του L200 αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει γνωστό πριν ολοκληρωθούν οι μελέτες της Mitsubishi επί του θέματος.

Το μόνο σίγουρο, με τα τωρινά δεδομένα βεβαίως, είναι ότι το Mitsubishi L200 φαίνεται πως θα είναι το πρώτο υβριδικό “μικρό” pickup. Μπορεί η PHEV έκδοση να μην είναι διαθέσιμη με το λανσάρισμα της νέας γενιάς, περί το 2022, αλλά θα ενταχθεί στην γκάμα μέχρι το 2025. Αν η ίδια έκδοση φορέσει και τα σήματα της Nissan ή της Renault μέσω των αδερφών μοντέλων του L200, Navara και Alaskan, παραμένει άγνωστο. Πιθανό μεν, άγνωστο δε.

The post Υβριδικό το επόμενο Mitsubishi L200; first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Volvo V60 Cross Country. Το κροσσόβερ στη σωστή του διάσταση

cars

Νέα BMW Σειρά 7: Με αυτοματοποιημένη οδήγηση επιπέδου 3

cars

Toyota RAV4 Plug-in Hybrid. Έρχεται ως η ισχυρότερη έκδοση!

cars

Το 500X Cabriolet ετοιμάζει η Fiat… Γιατί προφανώς, αυτό χρειάζεται!

cars

CUPRA. Θα πάρει μέρος στο Πρωτάθλημα Extreme E

cars

BMW Vision Neue Klasse – Μια ματιά στο μέλλον της μάρκας

cars

Skoda. Με ένα κλικ ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα σε προνομιακές τιμές

cars

Nissan. Μας δείχνει το μέλλον

cars

Morgan Plus 8 GTR. Σαν αγωνιστικό παλαιάς κοπής.

cars