CARSNEWS
NEW MODELS

Φόβος και τρόμος το body kit της TRD για το νέο Yaris

Μπορεί να μην έχει έρθει ακόμα στην χώρα μας, όμως η φήμη του νέου Yaris τρέχει με πολλά, ιδίως μετά την εμφάνιση του απίστευτου GR με τους 250 ίππους, την τετρακίνηση και τα αγωνιστικά γονίδια.

Στην έκθεση του Τόκιο θα παρουσιαστεί μία έκδοση η οποία θα έχει τις αισθητικές “περιποιήσεις” του αγωνιστικού τμήματος TRD της εταιρίας. Οι επεμβάσεις όμως θα αφορούν μόνο την εμφάνιση του αμαξώματος και όχι τα μηχανικά μέρη τα οποία θα παραμείνουν ίδια με αυτά των απλών εκδόσεων.

Σε ένα ήδη πολύ εντυπωσιακό αμάξωμα το τμήμα TRD έρχεται να προσθέσει ένα φοβερό body kit με αρκετές αγωνιστικές πινελιές, που σε μερικά σημεία ξεπερνούν ακόμα και αυτή την έκδοση GR με τις αγωνιστικές προθέσεις.

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες τα πάντα σ’ αυτό το Yaris είναι τονισμένα στον υπερθετικό βαθμό, με πολύ έντονο εμπρός splitter και διαφορετικό προφυλακτήρα, πρόσθετα στο πλάι, αεροτομή στο πίσω μέρος και ένα πολύ ιδιαίτερο “difusser. Στο πακέτο υπάρχουν και ειδικής σχεδίασης μεγάλες ζάντες αλλά και αποκλειστικά χρώματα για αυτή την έκδοση. 

Μάλιστα η λίστα με τα έξτρα δεν έχει τελειωμό, με διάφορες λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά, όπως καλύμματα για τα χερούλια στις πόρτες, διαφορετική επένδυση στο καπό, νέα φωτιστικά σώματα ακόμα και μία θήκη για την πινακίδα από carbon fiber.

Η έκδοση αυτή θα διατίθεται μόνο στην Ιαπωνική αγορά, αν και με καλή  θέληση και μπόλικο χρήμα ίσως κάποια στοιχεία του θα μπορούσαν να φτάσουν και στην Ελλάδα. Ξεκινήστε τις αποταμιεύσεις από τώρα…

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία κρούει τον κώδικα του κινδύνου

cars

Peugeot AutoOne: Επισκεφτείτε την έκθεση… virtual!

cars

Η Alfa Romeo Brera επιστρέφει χάρη στην LP Design

cars

Έτοιμος ο Coletta για αντι-Binotto!

cars

BMW X1 με 225 ίππους και κατανάλωση 1,7 λίτρα/100 χλμ.

cars

Η Mercedes δοκιμάζει εντατικά την ηλεκτρική V-Class στην αρκτικό κύκλο

cars

Verstappen για τα sprint: «Ένας αγώνας είναι αρκετός»

cars

Τι συνέβη όταν τρία μονοθέσια σημείωσαν τον ίδιο χρόνο στις κατατακτήριες; (videos)

cars

BMW X1 με 220 ίππους και κατανάλωση 1,7 λίτρα/100 χλμ.

cars