CARSNEWS
NEW MODELS

Χάρμα οφθαλμών αυτή η σπάνια Mustang του 1970

Κάτω από το καπό υπάρχει ένας V8 χωρητικότητας 7,0 lt και με πλήρη πιστοποίηση από το NASCAR 2153 με ημερομηνία συναρμολόγησης τον Σεπτέμβριο του 1969. Για τους συλλέκτες το μοτέρ της έκδοσης Boss 429 είναι ένα από τα πολυτιμότερα στον κόσμο αφού την διετία 1969-70 κατασκευάστηκαν μόλις 1.300 τέτοιοι και επειδή χρειαζόντουσαν τουλάχιστον 500 για την ομολογκασιόν στο Nascar.

Η Mustang Boss 429 έχει αρκετές αγωνιστικές προδιαγραφές, όπως ειδικά ενισχυμένη ανάρτηση, πίσω διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, δυνατά φρένα και τεσσάρι χειροκίνητο κιβώτιο. Το εν λόγω αυτοκίνητο είναι πλήρως ανακαινισμένο με γνήσια ανταλλακτικά και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση παρά τα 41.800 km που έχει «γράψει» στο κοντέρ του.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με την όμορφη μπλε βαφή αμαξώματος και το εκρού σαλόνι δημοπρατείται ήδη από την Barrett-Jackson σε online διαδικασία και με την τιμή να έχει φτάσει στις 70.000 δολάρια, δύο μέρες πριν «πέσει το σφυρί». Και η τιμή θα πάει ακόμη ψηλότερα αφού τον Μάιο μια άλλη 429 πωλήθηκα για 195.000 δολάρια. Ακόμη το σκέφτεστε; (λέμε και κάνα αστειάκι να περνά η ώρα).

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Mercedes-Benz S-Class 2021: To νέο σημείο αναφοράς

cars

Best Of: Τα κορυφαία render που είδαμε αυτή την εβδομάδα (photos)

cars

Τα νέα χρώματα του μονοθεσίου της Mercedes

cars

Πρώτη επαφή με το Lexus LBX

cars

Type 131: Καινούρια Lotus, μετά από 12 χρόνια!

cars

Δείτε το ηλεκτροκίνητο κτήνος του αμερικανικού στρατού

cars

Επισπεύδεται η παρουσίαση των νέων Toyota GT86 και Subaru BRZ

cars

Περί παράνομων σταθμεύσεων και καινών δαιμονίων

cars

Αποκάλυψη για το «διαφορετικό» εσωτερικό του Audi Q6 e-tron των 476 PS (photos)

cars