CARSNEWS
NEW MODELS

Χαμηλή πτήση Tesla Model 3 στην ανάβαση του Pikes Peak!

Το Pikes Peak αποτελεί αναμφίβολα την απαιτητικότερη, παλαιότερη και πλέον γνωστή ανάβαση, σε παγκόσμιο επίπεδο. Στις πλαγιές του έχουν γραφτεί χρυσές σελίδες, ταυτόχρονα όμως συνέβησαν και ατυχήματα που σόκαραν όσους έγιναν μάρτυρες σε αυτά. Στην προκειμένη περίπτωση θα μιλήσουμε για ένα τέτοιο, το οποίο όμως, ευτυχώς, δεν πήρε πολύ άσχημη τροπή.

Ο διάσημος «αγώνας στα σύννεφα», το Pikes Peak International Hill Climb, είναι προγραμματισμένο να γίνει σε μερικές ημέρες από σήμερα, στις 30 Αυγούστου, οπότε τώρα βρισκόμαστε στην περίοδο των δοκιμών. Ένας από τους αγωνιζόμενους, ο Randy Pobst, οδηγώντας ένα Tesla Model 3 Performance, φαίνεται ότι το παράκανε λίγο. Κάπου πρέπει να χτύπησε, με αποτέλεσμα να απογειώσει το αυτοκίνητό του και να καταλήξει σε ένα ανάχωμα. Ευτυχώς, γιατί η έξοδος θα μπορούσε να έχει πολύ χειρότερο αποτέλεσμα, σε μεγαλύτερο υψόμετρο.

Πέρα από τον εγωισμό του οδηγού, δεν σημειώθηκε άλλος τραυματισμός. Ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του, στα σίγουρα όμως το αυτοκίνητο δεν πρόκειται να προλάβει να επισκευαστεί ώστε να μπορέσει να εκκινήσει την Κυριακή, στον αγώνα. Για να του δώσουμε πάντως κάποια credit, ο Pobst κατάφερε μέχρι εκείνη τη στιγμή να κινηθεί πραγματικά γρήγορα, στο πρώτο κομμάτι της διαδρομής. Για την ακρίβεια, είχε σημειώσει τον καλύτερο χρόνο, με διαφορά 26 ολόκληρων δευτερολέπτων από το δεύτερο, στην κατηγορία που διαγωνιζόταν.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

To φημισμένο “Ραντεβού” θα γυριστεί ξανά με μία Ferrari SF90 Stradale

cars

Ντριφτάροντας στον αρκτικό κύκλο με την Porsche Taycan (Video)

cars

Εκθαμβωτική η σύγχρονη Alfa Romeo GTV

cars

H Nissan θα κρατήσει τα πράγματα όπως είναι με τη Renault

cars

Νέο VW Golf: Ένας ψηφιακός κόσμος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας (Video)

cars

H Lamborghini δεν θα μετέχει ξανά σε μεγάλη έκθεση

cars

Η σιλουέτα της νέας Mercedes-Benz S-Class αποκαλύπτεται

cars

Η Porsche στο Goodwood Festival Of Speed (βίντεο)

cars

Βενζίνη ή μπαταρίες; Οι δύο πιο γρήγορες Porsche μας λύνουν τις απορίες (Video)

cars