CARSNEWS
NEW MODELS

Χρυσές λεπτομέρειες για τη Ferrari 488 Pista

Η προσθήκη χρυσού σε ένα αυτοκίνητο δεν είναι κάτι που συνηθίζεται αλλά μπορεί να συμβεί. Για παράδειγμα, οι εξειδικευμένοι τεχνίτες του «Atelier Cara» αντιμετωπίζουν τα στοιχεία στο εσωτερικό ενός αυτοκινήτου ως εν δυνάμει κοσμήματα και μπορούν να τα μετατρέψουν σε τέτοια. Για παράδειγμα, οι μοχλοδιακόπτες και ο διακόπτης του συστήματος «Manettino» της Ferrari 488 Pista.

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να έχουν στο αυτοκίνητό τους τμήματα επενδεδυμένα με χρυσό. Οι μοχλοδιακόπτες αλλαγής των σχέσεων που υπάρχουν στο τιμόνι είναι επενδεδυμένοι με χρυσό 18 καρατιών και το ίδιο συμβαίνει με το «Manettino», μέσω το οποίου ο οδηγός επιλέγει το πρόγραμμα παραμετροποίησης απόδοσης της ισχύος και της πρόσφυσης. Μάλιστα, στον διακόπτη του τελευταίου, εκτός από την επένδυση από χρυσό, τοποθετείται και ένα ρουμπίνι το οποίο καλύπτει το LED φωτάκι που υπάρχει για να επισημαίνει το επιλεγμένο πρόγραμμα. Οι άνθρωποι του ατελιέ μπορούν να τοποθετήσουν και ένα μικρό διαμάντι, εάν κάποιος θέλει αυτό.

Η Ferrari 488 Pista δεν είναι το μόνο μοντέλο στο οποίο οι άνθρωποι του ατελιέ μπορούν να προσθέσουν στοιχεία κοσμηματοποιίας. Το ίδιο κάνουν και σε αυτοκίνητα της Lamborghini, της Bentley, της Rolls-Royce και της Porsche.

Related Articles

Ανανέωση και υβριδική τεχνολογία για το Ford Focus!

cars

Κίνητρα για την ηλεκτροκίνηση: Όχι μόνο στα αυτοκίνητα αλλά και σκούτερ και ποδήλατα

cars

Δείτε μια Mercedes CL 500 να πιάνει την τελική της στην Autobahn (video)

cars

Τι έχει αλλάξει στο ανανεωμένο Mazda MX-5

cars

Το θρυλικό «παπί» της Honda επιστρέφει

cars

«Θα ξαναδούμε τον Michael Schumacher»

cars

Dodge Viper: Με 20 κυλίνδρους και 2.800 ίππους στο δυναμόμετρο (Video)

cars

Σε πτώση οι πωλήσεις των ηλεκτρικών παρά τα πολλά νέα μοντέλα

cars

H Mini θέλει να διευρύνει τη γκάμα της με ένα… μεγαλύτερο Countryman!

cars