CARSNEWS
AUTONEWS

Ψηλότερη, μικρότερη και πιο ευρύχωρη η νέα Mercedes GLA!

Πλησιάζουμε το τέλος του 2019 και ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των νέων μοντέλων της χρονιάς έχει ήδη παρουσιαστεί, έχουμε μπροστά μας έναν μήνα ακόμα και ορισμένες εκκρεμότητες. Μία από αυτές, είναι αναμφίβολα η πολυαναμενόμενη, βάσει της δημοτικότητας της προηγούμενης γενιάς, Mercedes-Benz GLA. Όπως ήδη γνωρίζουμε, η νέα GLA θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στις 11 του Δεκεμβρίου αλλά για να κρατήσει το ενδιαφέρον του κόσμου σε υψηλά επίπεδα, η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα μερικές teaser φωτογραφίες.

Πιο σημαντικές από αυτές τις φωτογραφίες όμως, είναι οι πληροφορίες που αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας η Mercedes-Benz. Πληροφορίες που μας δείχνουν την κατεύθυνση στην οποία έκρινε πως πρέπει να κινηθεί για τη νέα GLA. Καταρχάς, το ύψος του αυτοκινήτου αυξήθηκε κατά 10 εκατοστά σε σύγκριση με τον προκάτοχο του και αυτό επιτρέπει την ανύψωση της θέσης οδήγησης αλλά και την παροχή μεγαλύτερου χώρου για τα κεφάλια των εμπρός επιβατών. Πάρα πολύ σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι η GLA θα προσφέρει και μεγαλύτερους χώρους για τα πόδια των πίσω επιβατών, παρά το γεγονός ότι το μήκος της έχει μειωθεί κατά 1,5 εκατοστό!

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η νέα Mercedes-Benz GLA θα προσφέρει ένα πλήρες πακέτο συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης, όπως μας έχει συνηθίσει με τα τελευταία μοντέλα της η εταιρία. Για να δούμε λοιπόν τι ετοιμάζουν οι Γερμανοί για την GLA. Σημείωσε την ημερομηνία: 11 Δεκεμβρίου!

Related Articles

Η Audi προετοιμάζεται για την παραγωγή στην εποχή της ηλεκτροκίνησης!

cars

Από 450 ίππους η νέα BMW M2.

cars

Porsche 718 Cayman και Boxster GTS 4.0. Άτιμη ατμόσφαιρα…

cars

Η 8η γενιά του εμβληματικού VW Golf GTI στην Γενεύη!

cars

Ford. Aύξησε τις πωλήσεις κατά 70,7% με αιχμή του δόρατος το Puma

cars

Το Lucid Air είναι το ισχυρότερο ηλεκτρικό sedan στον κόσμο!

cars

Ford Puma από μόλις 4.799€

cars

Nissan Qashqai – Το πλέον καλοπουλημένο στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2022

cars

Βανδάλισαν το τελευταίο έργο του Banksy στο Λονδίνο

cars