CARSNEWS
AUTONEWS

Ψηλότερη, μικρότερη και πιο ευρύχωρη η νέα Mercedes GLA!

Μία από τις πλέον πολυαναμενόμενες παρουσιάσεις νέων μοντέλων του 2019, είναι αναμφίβολα η, βάσει της δημοτικότητας της προηγούμενης γενιάς, Mercedes-Benz GLA, η οποία θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της μεθαύριο 11  Δεκεμβρίου αλλά για να κρατήσει το ενδιαφέρον του κόσμου σε υψηλά επίπεδα, η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα ένα σκίτσο του νέου της μοντέλου.

Βεβαίως υπάρχουν ήδη και κάποιες πληροφορίες που μας δείχνουν την κατεύθυνση στην οποία έκρινε πως πρέπει να κινηθεί η Mercedes για τη νέα GLA. Καταρχάς, το ύψος του αυτοκινήτου αυξήθηκε κατά 10 εκατοστά σε σύγκριση με τον προκάτοχο του και αυτό επιτρέπει την ανύψωση της θέσης οδήγησης αλλά και την παροχή μεγαλύτερου χώρου για τα κεφάλια των εμπρός επιβατών. Πάρα πολύ σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι η GLA θα προσφέρει και μεγαλύτερους χώρους για τα πόδια των πίσω επιβατών, παρά το γεγονός ότι το μήκος της έχει μειωθεί κατά 1,5 εκατοστό!

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η νέα Mercedes-Benz GLA θα προσφέρει ένα πλήρες πακέτο συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης, όπως μας έχει συνηθίσει με τα τελευταία μοντέλα της η εταιρία. Για να δούμε λοιπόν τι ετοιμάζουν οι Γερμανοί για την GLA. Για περισσότερα υπομονή δύο ημέρες ακόμη

Related Articles

Η Ολυμπία Οδός συμμετέχει στην Εβδομάδα Ασφάλειας των Παραχωρήσεων VINCI

cars

Ο κορονοϊός “παγώνει” την παραγωγή σε ολόκληρη την Ευρώπη…

cars

Hyundai. Στηρίζει τη τέχνη

cars

Νέο Ford Bronco: Πλησιάζει…

cars

Νissan Qashqai. Μπήκε στις εκθέσεις

cars

Nissan Armada. Θηριώδες

cars

Volvo. Aναλαμβάνει την πλήρη ιδιοκτησία των λειτουργιών  παραγωγής και πωλήσεων στην Κίνα

cars

Nissan Qashqai με τιμή έκπληξη

cars

Toyota Corolla 1.8 Hybrid. Η πλέον ενδιαφέρουσα γενιά της

cars