CARSNEWS
NEW MODELS

Όταν ο Lewis συνάντησε την AMG Project One (Video)

Αν υπάρχει ένα αυτοκίνητο ικανό να εντυπωσιάσει τον πέντε φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1 τότε δίχως αμφιβολία αξίζει της προσοχής μας.

Ο Βρετανός, ο οποίος στο παρελθόν δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τα supercars, ακόμα κι αν αυτά προέρχονται από τους ανταγωνιστές στα αγωνιστικά τερέν, πέρασε μια ολόκληρη ημέρα στις εγκαταστάσεις της Mercedes-Benz γνωρίζοντας από κοντά το υπό εξέλιξη hypercar που εξελίσσει εδώ και αρκετούς μήνες οι γερμανική φίρμα.

Γνωστό και ως Project One, το νέο hypercar της Mercedes-AMG φιλοδοξεί να μεταφέρει την αγωνιστική τεχνολογία, αποτελώντας ότι πιο κοντινό σε μονοθέσιο της Formula 1 έχει περάσει στη γραμμή παραγωγής.

Ο Lewis Hamilton συνομίλησε με τους μηχανικούς και τους δοκιμαστές που συμμετέχουν στην εξέλιξη του αυτοκινήτου, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος τόσο από την ικανότητα του αυτοκινήτου να επιταχύνει αστραπιαία όσο και από τον ήχο του Project One, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να κινείται και με την αποκλειστική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η παραγωγή των ελάχιστων αντιτύπων του αυτοκινήτου θα ξεκινήσει μέσα στο 2021, ακολουθώντας την επίσημη πρεμιέρα του η οποία άνευ απροόπτου θα φιλοξενηθεί στη Γενεύη, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου.

Related Articles

Η αγωνιστική Bentley Continental σπάει τον πάγο!

cars

Περισσότερα για το ηλεκτρικό crossover της Kia

cars

Ο Simon Roberts επικεφαλής της Williams στη Formula 1

cars

Ηχείο bluetooth από εξάτμιση Porsche 911 GT3!

cars

Το νέο SUV της Geely «φιλτράρει» και τον κορονοϊό

cars

Σχέδιο απόσυρσης αυτοκινήτων από τις γερμανικές εταιρείες

cars

Ποιο είναι το περιπετειώδες Toyota Frontlander;

cars

Το εργοστάσιο της Mercedes στην Alabama άνοιξε για να κλείσει πάλι

cars

Land Rover Colossus: Ένα pickup από το μέλλον

cars