CARSNEWS
NEW MODELS

Όταν συνειδητοποιείς ότι υπέγραψες με… λάθος Γερμανό!

Τελικά, μήπως η Racin Point συμφώνησε με… λάθος Γερμανό για το 2021; Τούτη τη στιγμή η απάντηση είναι προφανής και δεν… συμφέρει τους ανθρώπους της ομάδας με βάση το Σίλβερστοουν. Διότι με την εντελώς ψυχρή λογική, ο Hulkenberg πολύ απλά είναι πολύ καλύτερος τούτη τη στιγμή από τον Vettel.

Ο Sebastian διασύρεται. Αναζητώντας δικαιολογίες για τη μετριότατη φετινή του παρουσία, με ευκολία ρίχνει όλο το ανάθεμα στη Ferrari για το φετινό μονοθέσιο. «Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα με αυτό το μονοθέσιο» είπε μετά τον αποκλεισμό του από το Q2 του αγώνα στο Σίλβερστοουν. Μόνο που προσωπικά δεν με έπεισε στο ελάχιστο ούτε καν σε ό,τι αφορά στο ότι… προσπάθησε.

Έχοντας συμβιβαστεί με την «εκτός Ferrari» μοίρα του, ο Γερμανός δείχνει πως κάνει μια άνευ προηγουμένου αγγαρεία και πως μάλλον θα ήταν λυτρωτική γι’ αυτόν μια λύση του συμβολαίου του με τη «σκουντερία» από τώρα. Μόνο που… είναι πολλά τα λεφτά, ώστε να υπάρξει «βελούδινο διαζύγιο. Κι όσο η Ferrari δεν αποφασίζει να του δείξει την πόρτα της εξόδου, τόσο θα έχει επί της ουσίας ένα μονοθέσιο εντός πίστας.

Κι έρχεται ο Hulkenberg για να αποδείξει ότι η Racing Point έσπευσε να υπογράψει με… λάθος πιλότο για το 2021.Ο Γερμανός κάθισε για πρώτη φορά στο μονοθέσιο της Racing Point την περασμένη Παρασκευή. Μέσα σε οκτώ ημέρες βελτίωσε τον χρόνο του κατά 3,5 δευτερόλεπτα! Ασύλληπτο; Όχι, αν γνωρίζεις καλά τον Nico.

Ο «Hulk» πάντα ήταν γρήγορος. Απλά μέχρι τώρα δεν είχε ποτέ στα χέρια του ένα αξιόλογο μονοθέσιο. Και τώρα που από… σπόντα κάθισε σε αυτό του Perez, απέδειξε πόσο άδικα του έχει φερθεί η μοίρα. Και πως αν είχε κι αυτός έναν… μπαμπά σαν τον Lawrence Stroll, τότε και νίκες θα είχε, γιατί όχι ακόμα και τίτλους. Κι αυτή δεν είναι υπερβολή.

Πολύ απλά είναι «έγκλημα» να μην βρίσκεται στο φετινό grid ο Hulkenberg και να οδηγούν κάποιοι pay drivers που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έπρεπε ούτε καν να βρίσκονται στη Formula 1. Ελπίζω, μόνο, να ανοίξει γρήγορα κάποια ομάδα την πόρτα της σε αυτόν τον εξαιρετικό πιλότο…

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Configurator: Επίλεξε το αυτοκίνητο σου με ένα “κλικ” μένοντας… σπίτι

cars

Αυτή η Rolls Royce χρειάζεται 450 ώρες για να κατασκευαστεί

cars

Στο Mazda3 το βραβείο World Car Design of the Year για το 2020

cars

Η Γαλλική κυβέρνηση θα ενισχύσει τις Renaul και PSA λόγω κρίσης

cars

Το Car and Driver Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο ΔΩΡΕΑΝ με τα Παραπολιτικά

cars

Ταξιδεύοντας με 303 km/h στην Autobahn (Video)

cars

Audi eAWS: Ηλεκτρομηχανική Σταθεροποίηση Κλίσης για άνεση και δυναμική συμπεριφορά στα SUV

cars

Αυξάνεται το ποσοστό επιδότησης για τα φθηνότερα ηλεκτρικά οχήματα. Στα 6.000 ευρώ το πλαφόν

cars

Ανανέωση για το Suzuki Ignis

cars