CARSNEWS
NEW MODELS

Ό,τι πιο cool είδατε τελευταία: Go-cart από φτερό Σκαραβαίου!

Ο κλασικός Σκαραβαίος άφησε το αποτύπωμά του στην ιστορία της αυτοκίνησης αλλά και ολόκληρου του πλανήτη για μισό και πλέον αιώνα. Και έχει αποτελέσει και την βάση για όσους θα ήθελαν να φτιάξουν ότι κατεβάσει το μυαλό τους και η -ταραγμένη πολλές φορές- φαντασία τους.

Στην περίπτωσή μας έχουμε να κάνουμε με μία δημιουργία του Aldekas Studio από το Mexico (εκεί που ο Σκαραβαίος φτιαχνόταν μέχρι σχετικά πρόσφατα). Το ονομάζουν Bugkart Wasovski και είναι ένα ιδιότυπο go-cart το οποίο χρησιμοποιεί ως δομικό στοιχείο της σχεδίασης ένα φτερό από Beetley Type 1.

H εταιρία αυτή ειδικεύεται στην ανακατασκευή παλαιών αυτοκινήτων, κυρίως των Σκαραβαίων. Και έτσι έχει πρόσβαση σε κάθε είδους ανταλλακτικό και την τεχνογνωσία να δημιουργήσει ακόμα και την πιο τρελή ιδέα. Το σχέδιο είναι εκπληκτικό σε έμπνευση αλλά και εκτέλεση, ιδίως με αυτό το κόκκινο σωληνωτό πλαίσιο που δένει απίστευτα με το υπόλοιπο “όχημα”.

Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και μια δόση πολυτέλειας με μαύρα δέρματα στο κάθισμα και τις λαβές, ενώ τον δικό τους ξεχωριστό τόνο δίνουν οι χρωμιωμένοι καθρέπτες.

Προς το παρόν πάντως αυτή η ιδέα έχει μείνει μόνο στα στάδια του πρωτότυπου, αν και η εταιρία δέχεται μεγάλες πιέσεις να προχωρήσει στην κατασκευή του. Όπως φαίνεται από τις εικόνες δεν απέχει πολύ από το να γίνει πραγματικότητα, αν και αυτή -η πραγματικότητα δηλαδή- είναι το σημείο που σκοντάφτουν ακόμα και οι πιο ωραίες ιδέες αυτού του κόσμου.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Όσα αξίζει να γνωρίζετε για το νέο Nissan 370 Z

cars

Μαραθώνιος Αθήνας: Αυτοί οι δρόμοι θα είναι κλειστοί το Σαββατοκύριακο

cars

Πωλείται μία Mercedes-Βenz λιμουζίνα-αγροτικό

cars

Πότε αποδέχτηκε ο Leclerc ότι έχασε τον τίτλο

cars

Νέες, μειωμένες τιμές για την Skoda Octavia στην Ελλάδα

cars

Η νέα BMW M2 Coupe θα είναι πισωκίνητη και με ισχύ λίγο κάτω από 450 άλογα

cars

Έτσι θα είναι το νέο Honda Jazz Type R!

cars

H Honda θέλει και δεύτερο ηλεκτρικό μοντέλο για την Ευρώπη

cars

Δείτε το απίστευτο σαλόνι του ελληνικού hypercar Chaos των 3.000 ίππων (Video)

cars