CARSNEWS
NEW MODELS

1η Σεπτεμβρίου κάνει ντεμπούτο το ανανεωμένο Peugeot 3008

Ήδη έχουμε αναφερθεί σε παλαιότερη δημοσίευσή μας για το ανανεωμένο 3008, παρουσιάζοντας μάλιστα και ορισμένα σκίτσα που δημοσίευσε το Forum-Peugeot.com. Μόνο που τώρα μετράμε πλέον ημέρες πριν από την επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου, η οποία θα λάβει χώρα την πρώτη Σεπτεμβρίου, που αλλού, διαδικτυακά.

Εάν κρίνουμε από τα προαναφερόμενα σκίτσα, θα πρέπει να περιμένουμε ένα αμάξωμα ελαφρά πιο στιλάτο και δυναμικό, το οποίο θα δανείζεται στοιχεία από τα νεότερα 208 και 508. Διαφοροποιημένα, πέρα από τους προφυλακτήρες και τη μάσκα, θα είναι τα φωτιστικά σώματα, εμπρός και πίσω, με χαρακτηριστική προσθήκη αυτή των κατακόρυφων φώτων ημέρας. Αντίστοιχα και στο εσωτερικό, θα υπάρχουν αλλαγές στο i-cockpit, με την κυριότερη από αυτές να εστιάζεται στην υιοθέτηση μίας μεγαλύτερης οθόνης για το infotainment.

Από εκεί και πέρα, στο κομμάτι των κινητήρων δεν περιμένουμε αισθητές διαφοροποιήσεις, αν και πάντοτε οι Γάλλοι μπορούν να μας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Το δημοφιλές SUV θα διατηρήσει λογικά τα συμβατικά σύνολα βενζίνης και πετρελαίου, καθώς επίσης και τις plug-in υβριδικές εκδοχές του. Υπομονή μερικές ημέρες ακόμα, καθώς την 1η Σεπτεμβρίου θα αποκαλυφθούν όλα.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Βγαλμένη από παραμύθι η νέα σειρά καθισμάτων της Recaro

cars

Συνεργείο καταστρέφει ένα Honda Civic Type-R

cars

Φθηνή υδρογονοκίνηση μέχρι το 2025 υπόσχεται η BMW

cars

Το Honda Jazz Crosstar δείχνει το δρόμο

cars

Πωλήσεις ρεκόρ για την BMW M

cars

Άλλαξε χέρια η BMW M3 του Paul Walker

cars

Εκτός προγράμματος η Νέα Ζηλανδία, πιέζει η Toyota για την Ιαπωνία

cars

Σπάνια McLaren Senna διαλύεται στους δρόμους του Μονακό

cars

Κορωνοϊός: Η αυξημένη κίνηση στα διόδια και η μη χρήση e-pass εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία

cars