CARSNEWS
NEW MODELS

100 Χρόνια Mazda: Κατεβάστε δωρεάν το βιβλίο!

Όλη η ιστορία της Mazda που ακολουθεί το ασυμβίβαστο και προκαλεί το κατεστημένο, φιλοξενείται σε ένα πολύ όμορφο αφιέρωμα που ετοιμάστηκε από την Mazda Motor Europe και προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους φίλους της ιαπωνικής φίρμας μέσω του δικτυακού της τόπου

Η Mazda ιδρύθηκε το 1920 και οδηγήθηκε από την τόλμη, την αμφισβήτηση της κοινής πρακτικής και την αναζήτηση νέων δρόμων στους τομείς της μηχανολογίας και του σχεδιασμού, με αποτελέσματα που οι άλλοι τα θεωρούσαν ανέφικτα.

Σε όλη αυτή τη διαδρομή, η Mazda κατέγραψε σημαντικές διακρίσεις. Ήταν η πρώτη Ασιατική μάρκα που κέρδισε το Le Mans το 1991. Παρουσίασε το εμβληματικό Cosmo Sport 110S, τον περιστροφικό κινητήρα σε μοντέλο μαζικής παραγωγής και δημιούργησε ένα παγκόσμιο best-seller: το διθέσιο roadster Mazda MX-5, με πάνω από ένα εκατομμύριο πωλήσεις από το λανσάρισμά του το 1989. 

Έίναι η μάρκα που παρουσίασε τον πρώτο βενζινοκινητήρα στον κόσμο που συνδυάζει τις τεχνολογίες αυτανάφλεξης με συμπίεση, και ανάφλεξη με σπινθήρα, τον κινητήρα Skyactiv-X.

Ξεκινώντας από την πόλη καταγωγής της μάρκας, την ηρωική Χιροσίμα, οι σελίδες του βιβλίου μάς ξεναγούν σε όλα τα σημαντικά γεγονότα που χάραξαν την αιωνόβια ιστορία της μάρκας.

Κατεβάστε δωρεάν το βιβλίο εδώ.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πρεμιέρα για το ανανεωμένο Honda Civic Type R

cars

Κορωναϊός: Απειλή και για την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία!

cars

Alfa Romeo Stelvio QV vs BMW X4 M: Μάχη… στα ίσια! (video)

cars

Εντός στόχου παραγωγής η Mercedes-Benz EQC

cars

Γι’ αυτό το μοναδικό Mini Classic που κοστίζει 100.000 δολάρια χρειάστηκαν 1.000 ώρες εξέλιξης!

cars

Η Maserati τιμά τον Sir Stirling Moss με ένα πρωτότυπο του MC20

cars

Ξεκινά η παραγωγή του Volkswagen ID.4 (βίντεο)

cars

Μετά κορωνοϊόν προφήτες

cars

H Porsche ολοκλήρωσε την παραγωγή της 911 (991)

cars