CARSNEWS
NEW MODELS

2 νέες Ferrari μέχρι τα τέλη του έτους

Οι εποχές που ο commendatore, Enzo Ferrari, δεν είχε κανένα ενδιαφέρον για τους πελάτες του, αλλά αναγκαζόταν να πουλάει επιβατικά οχήματα απλά και μόνο για να χρηματοδοτεί τα αγωνιστικά του πλάνα, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Η ίδια η εταιρία, τα τελευταία χρόνια, έχει ξεφύγει από την οροφή των 7.000 πωλήσεων ετησίως και βάζει πλέον προτεραιότητα το κέρδος, μέσω της ανάπτυξης μίας ευρείας γκάμας μοντέλων.

Σύμφωνα με το στρατηγικό σχεδιασμό της φίρμας, μέσα σε 5 μόλις χρόνια θέλει να παρουσιάσει 15 νέα μοντέλα. Ενδεικτική είναι η περσινή χρονιά, όπου παρουσιάστηκαν τα πέντε από αυτά, μεταξύ των οποίων οι F8 Tributo και SF90 Stradale. Και για φέτος, όμως, κάτι ετοιμάζει. Σύμφωνα με μία συνέντευξη του Enrico Galliera, εμπορικού διευθυντή της Ferrari, σε ένα αγγλικό περιοδικό, η ιταλική εταιρία θα κυκλοφορήσει δύο νέα μοντέλα προς τα τέλη του έτους. Μάλιστα, από τα συμφραζόμενα, φαίνεται πως αυτά δεν αποτελούν αντικαταστάτες ήδη υπαρχόντων μοντέλων αλλά στοχεύουν σε κατηγορίες που μέχρι πρότινος η Ferrari δεν είχε κάποια παρουσία.

«Όταν κοιτάμε προς νέες κατηγορίες, πρέπει να έχουμε κατά νου την ψυχή και τη θέση του brand της Ferrari, καθώς αυτός είναι ο μόνος περιορισμός μας. Υπάρχουν μερικές κλασικές κατηγορίες, όπως τα σπορ και τα αυτοκίνητα GT, αλλά μπορούμε να κοιτάζουμε και αλλού, αρκεί να είναι συμβατές με την κληρονομιά μας». Κάποια ξεκάθαρη πληροφορία για το τι μοντέλα είναι αυτά, δεν υπάρχει. Αντίστοιχα δεν γνωρίζουμε αν είναι ευρείας ή περιορισμένης παραγωγής. Μέσα στους επόμενους μήνες, όμως, θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες, οπότε και θα επανέλθουμε.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Θέλει να… μολύνει τους πιλότους του με τον COVID-19!

cars

Αυτό είναι το νέο διπλοκάμπινο τσέπης της Fiat

cars

Νέο λογότυπο για το Opel Mokka (Video)

cars

Continental WinterContact TS 860 S: Χειμερινό ελαστικό για σπορ οδήγηση και υψηλές αποδόσεις

cars

O Tucson Prime δουλεύει… σαν σκύλος στις πωλήσεις της Hyundai!

cars

Η Tesla χτίζει εργοστάσια πουλώντας διοξείδιο του άνθρακα

cars

Dacia Duster με κινητήρα ECO-G: Η υγραεριοκίνηση στην καλύτερή της στιγμή

cars

Ελεύθερα όλα τα οχήματα αύριο σε Δακτύλιο και λεωφορειολωρίδες λόγω 24ωρης απεργίας στα ΜΜΜ

cars

Αυτό το VW είναι πιο καθαρό κι από τα χέρια σου!

cars