CARSNEWS
NEW MODELS

2022 Hyundai Tucson: Αποκαλύψεων συνέχεια για το επιτυχημένο SUV

Με βασικό χαρακτηριστικό μια πιο μοντέρνα εμφάνιση, αλλά και πλήθος νέων τεχνολογιών η Hyundai ρίχνει στην δημοφιλή κατηγορία των compact SUV το νέο Tucson, με το οποίο φιλοδοξεί να διεκδικήσει ένα μεγάλο κομμάτι ξεπερνώντας την επιτυχία του υπάρχοντος μοντέλου.

Όπως παρατηρούμε στις φωτογραφίες, πηγή έμπνευσης της αισθητικής του αυτοκινήτου είναι το πρωτότυπο Hyundai Vision T που έκανε την παρουσίασή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, ενώ υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά τόσο στον εμπρός όσο και στο πίσω μέρος (βλέπε φωτιστικά σώματα) και από την υπόλοιπη γκάμα των crossover και SUV των κορεατών. Το πλαϊνό τμήμα με τις ελλειπτικές επιφάνειες δείχνει ξεχωριστό σε μια προσπάθεια να αποδοθεί ένας πιο δυναμικός χαρακτήρας.

Ξεκάθαρες πληροφορίες δεν υπάρχουν για τους κινητήρες με τους οποίους θα είναι διαθέσιμο, ωστόσο είναι κάτι περισσότερο από σίγουρο πώς τον πρώτο λόγο κάτω από το καπό του κορεατικού SUV θα έχουν τα mild hybrid σύνολα βενζίνης, ωστόσο, το πιο πιθανόν είναι ότι η συγκεκριμένη γενιά του αυτοκινήτου θα είναι η πρώτη που θα διαθέτει plug-in υβριδική έκδοση ή ακόμα και αμιγώς ηλεκτρική ακολουθώντας το πρόσφατο παράδειγμα του Kona. Πάντως, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το νέο Hyundai Tucson να εφοδιάζεται με τον νέο υπερτροφοδτούμενο κινητήρα βενζίνης του 1,5 λίτρου, απόδοσης 160 ίππων, όπως και την ύπαρξη σπορ έκδοσης με τον κωδικό “Ν”.

Το νέο Hyundai Tucson αναμένεται στην Ευρωπαϊκή αγορά προς τα τέλη του 2021.

Δείτε εδώ το πρώτο σκίτσο από το εσωτερικό του νέου Hyundai Tucson

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ετοιμοπαράδοτα Volvo XC40 και XC60 σε προνομιακές τιμές

cars

Έρχεται υποχρεωτική χρήση χειμερινών ελαστικών αντί αντιολισθητικών αλυσίδων

cars

Η αναβίωση αυτής της Alfa Romeo Giulia GTΑ είναι ένα έργο τέχνης

cars

Software VS Hardware: Ποιός θα θριαμβεύσει στη νέα εποχή της αυτοκίνησης;

cars

«Δύο στα δύο» για τον Leclerc με θρίαμβο στην Κίνα! (video)

cars

Ίσως έτσι να ήταν το Ford GT40!

cars

Δοκιμάζουμε το καινοτόμο υβριδικό Hyundai Kona Hybrid

cars

Κόβει την ανάσα αυτή η Porsche 906 Homage

cars

Το Ariel Nomad T εκτοξεύεται με 340 άλογα!

cars