FMS Group: Στην AUTO ATHINA 2026 powered by ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ οι FOTON και LINKTOUR

Published:

29 Σεπτεμβρίου, 2026 15:45 -

Το FMS Group θα συμμετάσχει στην AUTO ATHINA 2026 powered by ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, με δύο ξεχωριστές εταιρείες και ευρεία γκάμα μοντέλων. Σε δύο ανεξάρτητα περίπτερα, θα παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό συνολικά εννέα μοντέλα των FOTON και LINKTOUR.

-

Η έκθεση αυτοκινήτου θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 11 Οκτωβρίου 2026 στο «Metropolitan Expo». Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν για πρώτη φορά συγκεντρωμένα όλα τα μοντέλα που διαθέτουν οι δύο εταιρείες στην Ελλάδα.

Επίσημος εισαγωγέας τους στη χώρα μας είναι το FMS Group, το οποίο έχει ήδη δημιουργήσει δίκτυο πωλήσεων, τεχνικής υποστήριξης των αυτοκινήτων και υπηρεσιών after sales. Η παρουσία του στην AUTO ATHINA 2026 powered by ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ αναδεικνύει δύο διαφορετικές κατευθύνσεις κινητικότητας. Η FOTON εστιάζει στα επαγγελματικά οχήματα, τα pickup και τα ηλεκτρικά βαν, ενώ η LINKTOUR εκφράζει τη νέα γενιά αμιγώς ηλεκτροκίνητων οχημάτων πόλης, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της κινητικότητας και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η FOTON θα παρουσιάσει στο περίπτερό της τα TUNLAND G7, TUNLAND V9, CAVAN C1 και eTOANO PRO, προτάσεις που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες επαγγελματιών και επιχειρήσεων. Τα δύο pickup εκπροσωπούν την εταιρεία στην κατηγορία των διπλοκάμπινων. Το TUNLAND G7 διαθέτει δίλιτρο turbo diesel κινητήρα, με απόδοση περίπου 160 ίππων και μέγιστη ροπή 390 Nm. Το μεγαλύτερο TUNLAND V9 αποδίδει έως 173 ίππους και μέγιστη ροπή 450 Nm, ενώ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων της ZF και ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τετρακίνηση.

Την παρουσία της εταιρείας στο περίπτερο συμπληρώνουν τα CAVAN C1 και eTOANO PRO. Το CAVAN C1 απευθύνεται σε επαγγελματίες που αναζητούν αξιόπιστες και εύκολες μεταφορές εντός και γύρω από την πόλη, διαθέτοντας χώρο φόρτωσης έως περίπου εννέα κυβικά μέτρα. Η χωρητικότητα της μπαταρίας του φτάνει έως τις 66,67 kWh.

Το eTOANO PRO είναι η μεγαλύτερη ηλεκτροκίνητη πρότασή της, με χώρο φόρτωσης που μπορεί να υπερβεί τα 12 κυβικά μέτρα. Διαθέτει μπαταρία 100,96 kWh και αυτονομία που φτάνει έως τα 357 χλμ. (WLTP).

Στο δεύτερο περίπτερο του FMS Group θα φιλοξενείται η LINKTOUR, παρουσιάζοντας ολόκληρη την οικογένεια ALUMI: τα ALUMI, ALUMI Plus, ALUMI Pro, ALUMI Elite και ALUMI Elite+.

Με μήκος μόλις 2.685 χλστμ., πλάτος 1.500 χλστμ. και κύκλο στροφής μόλις 4,5 μέτρα, το ιδιαίτερα μικρό ηλεκτρικό μοντέλο αναδεικνύει τον αστικό του χαρακτήρα. Οι εκδόσεις ALUMI L6e και L7e διαφέρουν ως προς την ισχύ, την μπαταρία και την αυτονομία. Η ισχυρότερη έκδοση Elite εξοπλίζεται με μπαταρία 12,96 kWh και ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει έως 31 ίππους, προσφέροντας αυτονομία έως 180 χλμ. (WLTP) και τελική ταχύτητα 90 χλμ./ώρα.

Με τη διπλή συμμετοχή του στην AUTO ATHINA 2026 powered by ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, το FMS Group θα αναδείξει δύο διαφορετικούς «κόσμους» της αυτοκίνησης και της σύγχρονης κινητικότητας. Η παρουσία αυτή αποτυπώνει τη φιλοσοφία των ανθρώπων του και τις ισχυρές προτάσεις του, τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για όσους αναζητούν εύκολη και απροβλημάτιστη καθημερινή μετακίνηση στην πόλη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Οδηγούμε το νέο Volkswagen ID. Tiguan στην Αυστρία

Δοκιμή: CUPRA Raval VZ

Χέρτα: Απίστευτο σώσιμο! (+video)

Ακολουθήστε το carsnews.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

READ MORE

Find us on X

Related articles

Latest articles