CARSNEWS
MOTONEWS

CFMOTO: Τι είναι το Τ-BOX που δίνει δωρεάν έως 31 Δεκεμβρίου;

CFMOTO: Τι είναι το Τ-BOX που δίνει δωρεάν έως 31 Δεκεμβρίου;
  • Διαβάστηκε από 7.758 αναγνώστες
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/10/2023

Η CFMOTO προσθέτει στον standard εξοπλισμό όλων των μοντέλων της, έως 31 Δεκεμβρίου, το T-BOX που προσφέρει επιπλέον λειτουργίες της μοτοσυκλέτας και ενημερώνει τον αναβάτη με χρήσιμες πληροφορίες για αυτή.

Σύνδεση του Smartphone με την μοτοσυκλέτα μέσω app.

Η CFMOTO διαθέτει ενημερωμένη εφαρμογή στο Google Play και στο App Store που επιτρέπει την διασύνδεση του Smartphone (Bluetooth ή Δορυφορικά) με την μοτοσυκλέτα. Μέσω του συστήματος T-BOX και του app, μεταφέρει στον αναβάτη επιπλέον πληροφορίες για την λειτουργία της και προσθέτει νέες εφαρμογές στην γκάμα των δυνατοτήτων της. Έχοντας ως βάση την ασφαλή λειτουργία του, η πρόσβαση σε αυτό γίνεται από μια και μόνο συσκευή, αποκλείοντας έτσι κακόβουλα λογισμικά και την πιθανότητα πρόσβασης σε άλλον χρήστη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τι επιπλέον προσφέρει το T-BOX;

Οι πληροφορίες που προσφέρει στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου μέσω της εφαρμογής αφορούν τον κινητήρα, όπως την υπερθέρμανσή του ή των υψηλών στροφών, διατηρεί αρχείο καταγραφής ιστορικού των διαδρομών, ειδοποίηση χαμηλής στάθμης καυσίμου, κόπωσης του αναβάτη και υπενθυμίσεις για την τάση της μπαταρίας όταν η μοτοσυκλέτα δεν κινείται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η εφαρμογή της CFMOTO σε επιλεγμένα μοντέλα μπορεί να λειτουργήσει και ως σύστημα Keyless όπου ξεκλειδώνει αυτόματα την μοτοσυκλέτα όταν ο αναβάτης πλησιάσει. Επίσης με τον κινητήρα σβηστό και την μοτοσυκλέτα σταθμευμένη υπάρχει η δυνατότητα ο εμπρόσθιος προβολέας να παραμείνει ενεργοποιημένος για 10 δευτερόλεπτα.

Σύστημα Anti-Theft 2.0 για αντικλεπτική προστασία.

Σε όλα τα μοντέλα το T-BOX προσθέτει την λειτουργία εντοπισμού θέσης, μέσω ηχητικής ειδοποίησης και σινιάλο των φωτιστικών της σωμάτων. Η εφαρμογή έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί την κίνηση της μοτοσυκλέτας, εντός ή εκτός των ορίων που έχει ορίσει ο ανήλατης . Έτσι με την λειτουργία Anti-Theft 2.0 μπορεί να ενεργοποιήσει την επιλογή Anti-Theft σε περίπτωση κλοπής και η μοτοσυκλέτα να κλειδώσει ηλεκτρονικά, κάνοντας αδύνατη την εκκίνηση της

Τ-ΒΟΧ

Χρήσιμες υπενθυμίσεις.

Ενημερώσεις για την λειτουργία της μοτοσυκλέτας.

Αντικλεπτική προστασία που συναντάμε σε αυτοκίνητα.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός των μοτοσυκλετών στοχεύει απευθείας στην καρδιά όσων αγαπούν τα gadgets. Μέχρι που θα μπορούσε να φτάσει η τεχνολογία τους;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Related Articles

VIDEO: Του την κάρφωσε με όπισθεν επειδή τον σταμάτησε για έλεγχο

cars

Honda NX 500 X: Με νέα στοιχεία και όνομα από τα παλιά

Bury

Μια Husqvarna «πειραγμένη» από την Outsiders

cars

Ποιο αστρονομικό πρόστιμο θα πληρώσει οδηγός μηχανής που παραβίασε 12 σερί κόκκινα φανάρια

cars

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Σκάλα

cars

Τροχαίο Κηφισίας – Μοτοσυκλέτα παρέσυρε 65χρονη και 3χρονο παιδί (video)

cars

Ράλι Ντακάρ: Πέθανε ο αναβάτης των μοτοσικλετών Κάρλες Φαλκόν, οκτώ μέρες μετά το ατύχημά του

cars

Μια custom μηχανή σαν αυτές που δεν έχετε δει ποτέ

cars

Εύβοια: Ανεξέλεγκτα αγριογούρουνα συγκρούστηκαν με μοτοσυκλέτα

cars