CARSNEWS
NEW MODELS

Aγόρασε Ferrari των 44 εκατ. δολαρίων αλλά… ξέχασε το κιβώτιο

H κλασική αυτή Ferrari η οποία είναι το αποκορύφωμα των classics εδώ και πολύ καιρό, πωλήθηκε το 2017 με αντάλλαγμα 44 εκατομμύρια δολάρια.

Η διαμάχη που έχει ξεσπάσει και έχει φθάσει στα δικαστήρια αφορά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δόθηκε στον αγοραστή χωρίς το κιβώτιο να είναι το original, κάτι που αυτόματα κατεβάζει σημαντικά την τιμή του.

Και οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές έχουν φθάσει στα άκρα, με τον πωλητή να ζητά τουλάχιστον 25.000 δολάρια για να στείλει το κιβώτιο από την Καλιφόρνια στην Αγγλία, την ίδια στιγμή που ο αγοραστής πιστεύει ότι εξαπατήθηκε και δεν θέλει να πληρώσει ούτε μισό δολάριο για την παροχή του κιβωτίου.

Το κιβώτιο μάλιστα είχε βρεθεί σε μία αντιπροσωπεία των ΗΠΑ, με τον ιδιοκτήτη της να ζητά και αυτός 25.000 δολάρια για να το παραδώσει. Από εκεί και πέρα η διαμάχη έχει ξεφύγει για τα καλά, με τον Βρετανό αγοραστή της ταλαίπωρης πια Ferrari να έχει φθάσει στο σημείο να ζητά 500.000 δολάρια ως αποζημίωση για όλη αυτή την φασαρία. Έχουν και οι πλούσιοι τα βάσανά τους, είναι η αλήθεια… 

Related Articles

Απίστευτες σκηνές σε παγωμένη στροφή του Rallye Monte Carlo (Video)

cars

Στο πλυντήριο με τη Lamborghini Veneno των 4 εκατ. ευρώ (Video)

cars

Νέα… μόδα παραβάσεων στην παραλιακή Αθηνών – Σουνίου

cars

Jaguar E-Type: Από Barn find σε κατάσταση βιτρίνας!

cars

Βόμβα μεγατόνων η Bugatti με τον κινητήρα μπροστά!

cars

Πουλιά και αυτοκίνητα: Μια μη αρμονική σχέση

cars

Νέο σύστημα για αναλογικά τέλη κυκλοφορίας με το μήνα

cars

Συμβουλές: Πώς οδηγούμε οικονομικά με πολύ απλά trick!

cars

To επόμενο Peugeot 108 ίσως να είναι πλήρως ηλεκτρικό

cars