CARSNEWS
NEW MODELS

Aνίκητη βλακεία: Κινείται με 200 km/h μέσα στην πόλη και… (Video)

Η ευχή (και κατάρα μερικές φορές) του Ιντερνετ είναι ότι μπορούμε να βλέπουμε τον κάθε ηλίθιο να κάνει ότι του κατέβει και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση. Και να μπορούμε να παίρνουμε παραδείγματα για το μέχρι που μπορεί να φθάσει η βλακεία και ποιες είναι οι επιπτώσεις της.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ένας Ρώσος αποφάσισε ότι ήταν αρκετά μάγκας και ικανός να οδηγεί μέσα σε πόλη την Mercedes G-Class του με ταχύτητες που κάποια στιγμή άγγιξαν τα 200 km/h. Τα κατορθωμάτά του τα καταγράφει συνοδηγός ο οποίος (άνδρας ή γυναίκα) προφανώς απολαμβάνει την μαγκιά του οδηγού. 

Όμως προφανώς και δεν πρόβλεψε ότι σε κάποιο σημείο του δρόμου υπάρχουν γραμμές του τραμ, όπου και με την βροχή που έπεφτε χάνει την πρόσφυση εντελώς. H G 63 ανατρέπεται και οι τελευταίες σκηνές που βλέπουμε είναι το κινητό να καταγράφει το δράμα που επικρατεί μέσα στο όχημα, καθώς ο συνοδηγός, κατά πάσα πιθανότητα δεν φορούσε και ζώνη. 

Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε τι απέγιναν και οι δύο (αν και η G 63 δεν φαίνεται να έχει πάθει μεγάλη ζημιά), όμως ευτυχώς δεν πήραν στον λαιμό τους και άλλους ανθρώπους. Η ερημιά των δρόμων λόγω καραντίνας είναι δίκοπο μαχαίρι καθώς επιτρέπει σε τέτοιους ανόητους να κάνουν ότι θέλουν, από την άλλη βέβαια γλιτώνουν και όσους δεν χρωστούν και τίποτα.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Στην Hyundai το εργοστάσιο της GM στη Ρωσία

cars

Οι Αντετοκούμπο στο γκαράζ του Jay Leno! (Video)

cars

Το Audi RS Q8 έχει μεγάλο σουξέ μεταξύ των βελτιωτών

cars

Η Mercedes δοκιμάζει εντατικά την ηλεκτρική V-Class στην αρκτικό κύκλο

cars

Τι θα λέγατε για μία ανοιχτή Lamborghini Urus;

cars

Το κύκνειο άσμα του Subaru ΒRZ

cars

Πόσα δις δολάρια κερδίζει την εβδομάδα ο Elon Musk ;

cars

Το Tesla Model S και ως νεκροφόρα για τους… αμετανόητους οικολόγους!

cars

Όλα έτοιμα για την έλευση του νέου Hyundai i30

cars