CARSNEWS
NEW MODELS

Aν δεν μπορείτε να αγοράσετε αυτοκίνητο αγοράστε άρωμα… “Νέου Αυτοκινήτου” (Video)

Η πρώτη αίσθηση που κυριαρχεί στην αγορά ενός αυτοκινήτου είναι  η όραση. Η άλλη όμως, που έχει και μεγαλύτερη διάρκεια είναι η όσφρηση. Για όλους μας η μυρωδιά ενός καινούργιου αυτοκινήτου, ιδίως αν είναι από εκείνα με τα δέρματα και την άκρατη πολυτέλεια, είναι κάτι που μένει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μας.

Για τον περισσότερο κόσμο τα 200 χιλιάρικα για να βρεθεί στο δερμάτινο σαλόνι μιας Ferrari είναι ένα άπιαστο όνειρο.Με 200 μόλις (…) ευρώ όμως μπορεί να αγοράσει ένα μπουκαλάκι με άρωμα το οποίο ονομάζεται με το απλό και κατανοητό Eau De New Car. 

Το πουλά μία εταιρία με την ονομασία Auto Trader στην Αμερική, και το προωθεί ώς το “άρωμα της επιτυχίας”. Πρόκειται για μία κολόνια που χρησιμοποιεί κανείς επάνω του και έχει μία αισθητή μυρωδιά από δέρμα και των πλαστικών ενός πολυτελούς αυτοκινήτου.

Αν και όλο αυτό μοιάζει κάπως αστείο για τον λογικά σκεπτόμενο κόσμο, οι Αμερικάνοι της Auto Trader είναι πολύ σοβαροί με το προϊόν τους και πολύ ακριβοί παράλληλα, καθώς χρεώνουν κοντά στα 200 ευρώ για ένα μπουκαλάκι των 50 ml.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ζαλίζουν τα ποσά που κοστίζει η συντήρηση πανάκριβων supercars (Video)

cars

Έλεγχοι για κορονοϊό στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης

cars

Η καθηλωτική Lancia Stratos Zero γράφει ιστορία

cars

GP Βρετανίας 2020: Pole position για τον άπιαστο L. Hamilton

cars

Η Porsche 411 έρχεται από το αυτόνομο μέλλον

cars

Στις 17 Ιουνίου η απόφαση της Ε.Ε. για PSA, FCA

cars

Το μονοκινητήριο της Porsche είναι φθηνότερο από 911

cars

Η Dorna βοηθά οικονομικά τις ομάδες του MotoGP

cars

HER0: To Tesla των αιθέρων

cars