CARSNEWS
AUTONEWS

Alfa Romeo Giulia &Stelvio MY2020. Aναβαθμισμένες

Η επαφή του οδηγού με το αυτοκίνητο στις Giulia και Stelvio είναι άμεση. Το γρήγορο και ακριβές σύστημα διεύθυνσης, η κορυφαία οδική συμπεριφορά, η κατανομή βάρους και η αστραπιαία απόκριση σε κάθε εντολή χαρακτηρίζουν απόλυτα την εμπειρία οδήγησης. Η επίτευξη της οδηγικής απόλαυσης αποτελεί μια μοναδική μίξη του πάθους και της ασφάλειας. Στις νέες Giulia και Stelvio MY2020, το σύστημα πολυμέσων εξελίχθηκε σε ένα νέο επίπεδο, ώστε να έχει ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες και παράλληλα να είναι πιο φιλικό στη χρήση.

Στον κέντρο του πίνακα οργάνων δεσπόζει η νέα οθόνη TFT των 7’’ με την ανανεωμένη διαμόρφωση ώστε οι πληροφορίες να παρέχονται με πιο ευανάγνωστο τρόπο και παράλληλα να εμφανίζονται οι παράμετροι των συστημάτων αυτόνομης οδήγησης.  Στην κεντρική κονσόλα η οθόνη των 8,8’’ είναι πλέον αφής με νέα εμφάνιση και λογισμικό ώστε να προσαρμόζεται πολύ εύκολα στις απαιτήσεις του χρήστη. Ο οδηγός μπορεί εύκολα να διαμορφώνει την οθόνη ώστε να επιλέγει τις πληροφορίες του συστήματος D.N.A., του κλιματισμού, του ηχοσυστήματος, των συστημάτων ADAS, κτλ. Για όλες τις λειτουργίες ο οδηγός μπορεί να επιλέξει αν θα χρησιμοποιήσει την οθόνη αφής ή τον περιστροφικό διακόπτη που βρίσκεται στην κονσόλα.

Η νέα κεντρική κονσόλα φιλοξενεί μεγαλύτερους και πιο εύκολα προσβάσιμους αποθηκευτικούς χώρους, καθώς και χώρο ασύρματης φόρτισης. Νέος είναι και ο επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων που είναι επενδεδυμένος με δέρμα, ενώ στη βάση του υπάρχει ένα λογότυπο με την ιταλική σημαία. Ανανεωμένος είναι και ο περιστροφικός επιλογέας μέσω του οποίου ελέγχεται το σύστημα πολυμέσων με ακόμα πιο ποιοτική αίσθηση και ακρίβεια στη λειτουργία του. Τέλος το τιμόνι έχει διαφορετικό υλικό επένδυσης ανάλογα με την έκδοση εξοπλισμού και έχει επανασχεδιαστεί για να φιλοξενήσει τις λειτουργίες που σχετίζονται με την αυτόνομη οδήγηση.

Στις νέες Giulia και Stelvio ΜΥ2020 παρουσιάζονται και μία σειρά προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) που επιτρέπουν στο όχημα αυξημένα επίπεδα αυτόνομης οδήγησης και μια τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην οδηγική απόλαυση, την άνεση και την ασφάλεια. Η αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2 που διαθέτουν τα νέα μοντέλα, ορίζεται ως η δυνατότητα του αυτοκινήτου να ελέγχει αυτόνομα το γκάζι, το φρένο και το τιμόνι σε δεδομένες συνθήκες, πάντα κάτω από την επίβλεψη του οδηγού, έτσι ώστε να προσφέρονται αυξημένα επίπεδα άνεσης στις μεγάλες διαδρομές.

 

 

 

Related Articles

Άγρια επίθεση Ρομά σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ εξώ από το νοσοκομείο της Κορίνθου

cars

Mazda.To νέο «εργαλείο» για το Gran Turismo Spor

cars

Dakar 2020: Νικητής για τρίτη φορά ο “Ταυρομάχος”.

cars

Συνεργάτες του Ναβάλνι μεταδίδουν τις διαμαρτυρίες από διάφορες περιοχές της χώρας

cars

Τα νέα Ford Transit Custom και Tourneo Custom στην Ελλάδα

cars

Πέτρος Παππάς: Ο τότε ΣΥΡΙΖΑ φταίει για τον χειρισμό της υπόθεσης Novartis αλλά εμείς κάναμε την αυτοκριτική μας

cars

Mazda – Ντροπή η απαγόρευση των Μ.Ε.Κ.

cars

Nissan. Με νέο πρόγραμμα 5+5+5

cars

Fiat Panda CNG. Οικονομικό σε όλα του

cars