CARSNEWS
F1 & RACES

Alonso: Τα πρωταθλήματα του Verstappen έχουν μεγαλύτερη αξία από του Hamilton

Με κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε στον Max Verstappen, ο Fernando Alonso στα πλαίσια του Μεξικάνικου GP. Δεν παρέλειψε να τον συγκρίνει, φυσικά, με τον Lewis Hamilton.

Ο Fernando και ο Lewis υπήρξαν teammates στην McLaren το 2007. Η συνύπαρξή τους στην ομάδα από το Woking μόνο αρμονική δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Βέβαια, έκτοτε, και οι δύο έχουν δηλώσει πολλές φορές ότι υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός ανάμεσά τους.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Nando τρέφει ακόμη μεγαλύτερο σεβασμό για τον Max Verstappen. Σε δηλώσεις του στα πλαίσια του Μεξικάνικου GP ο Ισπανός είπε: “Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Lewis, αλλά είναι διαφορετικό όταν κερδίζεις επτά τίτλους με μόνο αντίπαλο τον teammate σου“.

“Στην περίπτωση αυτή το πρωτάθλημα έχει μικρότερη αξία σε αντίθεση με όταν πρέπει να παλέψεις εναντίον αντιπάλων οι οποίοι μπορεί να έχουν ακόμη και καλύτερο υλικό στα χέρια τους. Το 2005 και το 2006 είχα ξεκινήσει καλά στους πρώτους αγώνες και μετά μπόρεσα να ελέγξω την διαφορά. Και ας είχαν, πιθανώς, οι αντίπαλοί μου καλύτερα αυτοκίνητα” συμπλήρωσε.

Με μόνο αντίπαλο τον teammate

Δεν χρειάστηκε ποτέ να παλέψω με teammate μου και πιστεύω ότι το ίδιο ισχύει και για τον Max. Δεν τον είδα ποτέ να μάχεται με τον Perez ή τον Albon για τη νίκη σε αγώνα. Αλλά ο Schumacher πάλεψε 5 φορές μόνο με τον ομόσταβλό του για το πρωτάθλημα. Και ο Hamilton μόνο με τους Rosberg και Bottas. Αυτό διαφέρει”.

Τέλος, ο Fernando εξέφρασε την ελπίδα ότι από του χρόνου θα μπορεί να παλεύει και εκείνος με τον Verstappen στην πίστα. “Ήμουν αρκετά τυχερός ώστε να έχω δώσει μάχες με τους Schumacher, Vettel και Hamilton. Δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία, όμως, με τον Max. Θέλω να μάχομαι με τους καλύτερους και ο Max ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Ελπίζω του χρόνου με την Aston Martin αυτό να συμβεί” ολοκλήρωσε ο Alonso.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

F1: Το χρήμα ή το ταλέντο κάνει τους πρωταθλητές;

Hamilton: Θα πρέπει να με ανεχτείτε για λίγο καιρό ακόμη!

F1 GP Μεξικού: Πρώτος ο Sainz στο FP1

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο carsnews  

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

F1: Με “φρέσκα” χρώματα στη Σιγκαπούρη η McLaren (video)

cars

Τίτλοι τέλους για Hulkenberg;

cars

Έρχεται η νέα σεζόν του «Formula 1: Drive τo Survive»

cars

Formula 1 – Κατάρ: Με τη σημαία της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας στο κράνος του ο Λιούις Χάμιλτον (εικόνες)

cars

Συνταξιούχοι: Τέλος στο «πέναλτι» για όσους εργάζονται – Φορολογική η νέα φόρμουλα

cars

Formula 1: Διατηρεί την πρωτοπορία ο Φερστάπεν, πλησίασε η Ferrari!

cars

Αφιέρωμα Lewis Hamilton: «Still I Rise»

cars

Formula 1: Η νέα McLaren «πήρε μπρος» (video)

cars

Στο Las Vegas τα πιο ακριβά εισιτήρια στην ιστορία της F1!

cars