CARSNEWS
MOTONEWS

Andeli Mototouring: Τυνησία με μοτοσυκλέτα

Τι κάνεις όταν ονειρεύεσαι να ταξιδέψεις, αλλά δεν έχεις ούτε χρόνο να το οργανώσεις, ούτε την κατάλληλη μοτοσυκλέτα για κάτι τέτοιο; H Andeli Mototouring δίνει την λύση διοργανώνοντας ταξιδιωτικές εμπειρίες με δυο τροχούς και ένα από αυτά είναι το οδοιπορικό δύο εβδομάδων με μοτοσυκλέτα στη μαγευτική Τυνησία.

Μια μοναδική εμπειρία σε μια Μεσογειακή χώρα με ιστορία 3.000 ετών και ένα οργανωμένο τρόπο για να ταξιδέψεις ακόμα και αν δεν έχεις την κατάλληλη μοτοσυκλέτα. Ή και καθόλου μοτοσυκλέτα.

Η εταιρία Andeli Mototouring παρέχει τη δυνατότητα για βραχυχρόνια ενοικίαση μοτοσυκλετών και scooter κάθε τύπου και κυβισμού, καθώς και τη δυνατότητα για μακροχρόνια μίσθωση μοντέλων της Honda. Ταυτόχρονα διοργανώνει και μοτοσυκλετιστικές εκδρομές σε Ελλάδα και εξωτερικό με αναγνωρισμένους F.I.M. Moto Tour Assistants.

Οδοιπορικό στην Τυνησία

Σε αυτό το ιδιαίτερο οδοιπορικό θα γνωρίσετε μια χώρα που έχει δεχθεί εμφανείς επιρροές από αρχαιοελληνικό, ρωμαϊκό, αραβικό, ισπανικό και γαλλικό πολιτισμό. Βερβέρικα χωριά με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, ερήμους, καταπράσινες οάσεις, αλλά και σύγχρονα θέρετρα με εξαιρετικές παροχές.

Οι αντιθέσεις συνδυάζονται με διανυκτέρευση σε σκηνές κάτω από ένα γαλαξία αστεριών, ενώ οι τοπικές γεύσεις, οι τοπικές αγορές και ενδυμασίες για παζάρι και εξωτικές ευκαιρίες είναι στα δεδομένα της εκδρομής. Τα σκηνικά κινηματογραφικών ταινιών που έμειναν στην ιστορία της έβδομης τέχνης (Ο Πόλεμος των Άστρων, Άγγλος Ασθενής κλπ) είναι επισκέψιμα, ενώ η οδήγηση σε αμμόλοφους και φυσικές αλυκές, θα δώσουν την ατμόσφαιρα της ερήμου στην πύλη της Σαχάρας.

Το οδοιπορικό θα ξεκινήσει την Πέμπτη 26/10/2023, όπου ακτοπλοϊκώς το πρώτο λιμάνι από Πάτρα είναι το Μπάρι της Ιταλίας. Η επόμενη μέρα περιλαμβάνει οδικώς 240 χιλιόμετρα μέχρι το Σαλέρνο, όπου η αποστολή διανυκτερεύει. Το πλοίο της γραμμής ταξιδεύει για Τύνιδα, πρωτεύουσα της Τυνησίας, με το οδοιπορικό στην Αφρικανική χώρα να ξεκινά ουσιαστικά το πρωί της Κυριακής 29/10/23.

Η διαδρομή από εκεί περιλαμβάνει κατά σειρά τις περιοχές Γκάφσα, Τουζέρ, Ντουζ, Ταταουίν, Σφαξ, Χαμμαμέτ, με επιστροφή στην Τύνιδα το Σάββατο 4/11 και τελική άφιξη στην Ελλαδα την Τρίτη 7/11. Μπορείτε να γνωρίσετε την ομάδα της Andeli αλλά και το στόλο των προσφερόμενων μοτοσυκλετών της στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της (Λεωφόρος Μεσογείων 355, 15231, Χαλάνδρι Αττικής).

Google News icon

Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!

Related Articles

Τραγωδία: Δυστύχημα με έναν νεκρό 23χρονο – Η μηχανή του κόπηκε σε τρία κομμάτια

cars

VIDEO: Μεταφορά οικιακού ψυγείου με μοτοσυκλέτα στην Ελλάδα

cars

Τραγωδία στην Κορινθία: Νεκρός 49χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας

cars

Ευρώπη: Με δίπλωμα αυτοκινήτου επιτρέπει την οδήγηση μοτοσυκλέτας 125κ

cars

Best Moto: Το βραβείο της Ducati

cars

Νέα υπεύθυνη CRM και επικοινωνίας του κλάδου YAMAHA της μοτοδυναμικης

cars

QJMOTOR SRT 800X – Η νέα μεσαία adventure σε τιμή πρόκληση

cars

QJMotor SRT 800X – Στη κορυφή της γκάμας

cars

Benelli Week 2023 – 11 με 17 Σεπτεμβρίου στο Πέζαρο της Ιταλίας

cars