CARSNEWS
AUTONEWS

Audi e-tron GT. Αποκαλύφθηκε

Σε μία εκδήλωση με τον συμβολικό τίτλο «Day of Progress» η Audi αποκάλυψε στο παγκόσμιο κοινό μέσω διαδικτύου το ολοκαίνουργιο Audi e-tron GT, το ηλεκτρικό Gran Turismo της μάρκας. Το Audi e-tron GT, αντιπροσωπεύει την αιχμή του δόρατος για τη μάρκα στη νέα, ηλεκτρική εποχή: δυναμική οδική συμπεριφορά, εμπνευσμένο design και δέσμευση αειφορίας.

Η Day of Progress ξεκίνησε με τον Lucas di Grassi, οδηγό της Audi στη Formula E και τον Nico Rosberg, πρώην Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1, που πλέον ασχολείται με καινοτόμες επιχειρήσεις βιώσιμης ανάπτυξης, να κάνουν επίδειξη του δυναμικού σπορ χαρακτήρα του Audi RS e-tron GT, δίπλα στο τρέχον αγωνιστικό μονοθέσιο Formula E της Audi, το Audi e-tron FE07. Η επίδειξη έγινε στην πίστα του Audi Driving Experience Center, στο Neuburg an der Donau.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το GREENTECH FESTIVAL και η Audi, ιδρυτικός συνεργάτης αυτής της πλατφόρμας για την αειφορία, παρουσίασαν μαζί για πρώτη φορά ως μέρος της παγκόσμιας πρεμιέρας του Audi e-tron GT, το βραβείο GREEN FUTURE. Το βραβείο, απονέμεται σε έργα και άτομα που προωθούν την αστικοποίηση που είναι φιλική με το περιβάλλον και ταυτόχρονα συμβάλλουν σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις σύγχρονες μεγαλουπόλεις. Το βραβείο απονεμήθηκε στη start-up Zencity, που εδρεύει στο Τελ Αβίβ, με έναν αλγόριθμο που συλλέγει και αναλύει δημοσιεύσεις κοινωνικών μέσων και τοπικά νέα από πόλεις.

The post Audi e-tron GT. Αποκαλύφθηκε first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Alfa Romeo Giulia. Νέες εκδόσεις και νέες χαμηλότερες τιμές

cars

Η Subaru επιβεβαιώνει το φθινοπωρινό ντεμπούτο του νέου BRZ!

cars

Νέα BMW Σειρά 5: Η 8η γενιά και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση

cars

Εθνική Ελλάδας: Η διαδικασία των πέναλτι που έφερε τον αποκλεισμό από το Euro 2024

cars

Νίκος Αναδιώτης: Αν ο γιος μου, μου έλεγε ότι νιώθει «διαφορετικά», θα του συμπαραστεκόμουν και θα του εξηγούσα πως πρέπει να σώσει την ψυχή του

cars

MasterChef: H γνωριμία του Σωτήρη Κοντιζά με τη σύζυγό του – «Μωρή, σου έδωσε το τηλέφωνο η Κινέζα;»

cars

Το Cupra Formentor περνά από Γενεύη πριν περάσει στην παραγωγή!

cars

Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Αναμένεται διάγγελμα από τον Τζο Μπάιντεν

Bury

Ένα Opel Mokka X με κληρονομιά… 120 ετών!

cars