CARSNEWS
NEW MODELS

Audi R8 συγκρούεται με 13 αυτοκίνητα και κόβεται στα δύο (Video)

Οι ιστορίες καταστροφής supercars δεν σταματούν καθώς όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο αποκτούν πρόσβαση σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και ως εκ τούτου επικίνδυνο  παιχνίδι.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά ενός Audi R8 να γνωρίσει το σκληρό πρόσωπο της μοίρας όταν βρέθηκε στα χέρια ενός οδηγού που φέρεται να το ενοικίασε για να το επιδείξει σε κάποια γαμήλια τελετή.

Φυσικά το μπλε Audi R8 δεν πρόλαβε να εκπληρώσει τον σκοπό του, καθώς κατά τη διάρκεια μιας βραδινής βόλτας, ο περήφανος και ικανότατος οδηγός του έχασε τον έλεγχο  του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να συγκρουστεί με τουλάχιστον 13 αυτοκίνητα και να κοπεί στα δύο.

Το πλήρως κατεστραμμένο Audi R8 παραδόθηκε στις φλόγες, ο οδηγός ωστόσο φρόντισε να αποχωρήσει από το σημείο του ατυχήματος και να μην παραδοθεί στις αρχές στις οποίες οφείλει κάποιες εξηγήσεις.

Κι  αν αυτό δεν συμβεί, τότε την ευθύνη του ατυχήματος που ευτυχώς δεν προκάλεσε τον τραυματισμό κάποιου, θα πρέπει  να  αναλάβει ο άνθρωπος που έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο ενοικίασης του αυτοκινήτου.

Να σημειώσουμε ότι το ατύχημα σημειώθηκε βραδινές ώρες στους άδειους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας γεγονός που βοήθησε στο να μην βρεθεί κάποιος στον διάβα του Audi R8.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Κλέβει την παράσταση το ανανεωμένο Genesis G70

cars

Scissor doors για τη νέα Corvette!

cars

Τέλος εποχής για την Williams

cars

Δεν υπάρχει αυτή η Ford Mustang Shelby Super Snake!

cars

Στο σφυρί ρέπλικες αυτοκίνητων που πρωταγωνίστησαν σε ταινίες-θρύλους

cars

Πωλείται μία σπάνια Bugatti Chiron Sport Noire

cars

Πιο κοντά στην παραγωγή το νέο pickup της Hyundai

cars

Alfa Romeo Giulia Coupe GTAm: Πολύ καυτή για να είναι αληθινή

cars

Αυτός ο «λύκος»… δαγκώνει αδιακρίτως! (video)

cars