CARSNEWS
NEW MODELS

AudiStream: Η Audi σας ξεναγεί στα εργοστάσιά της… εξ αποστάσεως

Το εργοστάσιο στο Ingolstadt είναι «ανοικτό» στους επισκέπτες σε μια εικονική περιήγηση του εργοστασίου της Audi στην Ingolstadt από το σπίτι στην οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής τους. Έμπειροι ξεναγοί αφηγούνται σε online περιοδεία ζωντανά από ένα στούντιο και εξηγούν τις διαδικασίες παραγωγής. Με τη χρήση βίντεο, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν πώς κατασκευάζεται ένα Audi, από τα πρώτα βήματα παραγωγής στις πρέσες μέχρι τις εργασίες κατά την τελική συναρμολόγηση.

Μεταξύ άλλων, οι «επισκέπτες» μπορούν να δουν τις διαδικασίες στη γραμμή παραγωγής του Audi A3 και τα βίντεο από τη γραμμή συναρμολόγησης Audi A4. Επιπλέον, οι ξεναγοί παρουσιάζουν τεχνικές επισημάνσεις από τον κόσμο του Audi και απαντούν σε ερωτήσεις στο διάλογο με τους συμμετέχοντες.

Με τις γνώσεις που αποκτήθηκαν από πολυάριθμες εκδρομές στο εργοστάσιο της Audi στην Ingolstadt, οι ξεναγοί καθορίζουν τη διαδρομή για μια περίπου 20λεπτη ζωντανή ροή σύμφωνα με τα ατομικά ενδιαφέροντα των συμμετεχόντων. Οι χρήστες επιλέγουν την επιθυμητή ροή και μια κατάλληλη χρονική στιγμή στη γερμανική ή την αγγλική γλώσσα στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.audi.stream. Η προσφορά είναι δωρεάν αν και ενδέχεται να χρεώνονται αμοιβές για πρόσβαση στο Internet.

Με το AudiStream, η Audi είναι ο πρώτος κατασκευαστής που προσφέρει online περιηγήσεις. Το AudiStream από το εργοστάσιο του Ingolstadt είναι διαθέσιμο από το Νοέμβριο του 2019. Οι συμμετέχοντες μπορούν όμως τώρα να κλείσουν επιπλέον live επισκέψεις, ενώ θα ακολουθήσουν online περιηγήσεις και σε άλλα θέματα από τον κόσμο της μάρκας Audi. Το πρόγραμμα AudiStream τον Απρίλιο του 2020 είναι το παρακάω (σε ώρες κεντρικής Ευρώπης).

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020, 11:00 π.μ. – 5:30 μ.μ.

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020, 1:00 μ.μ. – 7:30 μ.μ.

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020, 11:00 π.μ. – 5:30 μ.μ.

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020, 1:00 μ.μ. – 7:30 μ.μ.

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020, 3:30 μ.μ. – 9:00 μμ.

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020, 1:00 μ.μ. – 7:30 μ.μ.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Volkswagen ψηφίζει Ελλάδα και επενδύει στη Θάσο!

cars

GP Σάο Πάολο: Το grid του μεγάλου αγώνα

cars

Έρχονται προειδοποιήσεις στις αντλίες όπως στα πακέτα των τσιγάρων;

cars

Βήμα-Βήμα η διαδικασία κατάθεσης πινακίδων για να αποφύγετε τέλη κυκλοφορίας, ασφάλιση και τεκμήρια

cars

Η Skoda σκιτσάρει το ηλεκτροκίνητο Enyaq iV

cars

Στο φως το εσωτερικό του ηλεκτροκίνητου Skoda Enyaq

cars

911 Dakar: Πλησιάζει η Porsche παντός εδάφους – Στις 16/11 η αποκάλυψη

cars

Το Drako Dragon SUV έρχεται με 2.000 PS και 0-100 km/h κάτω από 2 sec. (photos)

cars

Mercedes: Με τα σήματα του FTX στη Βραζιλία παρά την κατάρρευση του χορηγού

cars