CARSNEWS
NEW MODELS

Aurus SUV: Οι Ρώσοι ετοιμάζουν την δικιά τους Bentley!

Το ότι η Aurus, η μάρκα που δημιουργήθηκε έπειτα από την επιθυμία του προέδρου Πούτιν για μια αμιγώς ρωσική προεδρική λιμουζίνα, δεν θα έμενε στο ένα και μόνο μοντέλο ήταν ευθύς εξαρχής δεδομένο. Άλλωστε το πλάνο έλεγε πως θα κατασκευάζει γενικά αυτοκίνητα για τις ανάγκες του ρωσικού κράτους που όμως θα είναι διαθέσιμα και για ιδιώτες. Έτσι την λιμουζίνα Senat, την ανοιχτή εκδοχή της και το πολυμορφικό Arsenal(!) θα ακολουθήσει και ένα SUV.

Όχι φυσικά ένα οποιοδήποτε SUV αλλά ένα high end που θα μπορεί κάλλιστα να συγκριθεί και από πλευράς όγκου και από πλευράς πολυτέλειας με τον αντίστοιχο μοντέλο της Rolls Royce, το Cullinan. Με το οποίο, άλλωστε, το Komendant (όπως θα ονομάζεται) αναμένεται να μοιάζει. Ακριβώς όπως μοιάζει και το Senat με την Phantom και έτσι μεταξύ των χαρακτηριστικών του θα περιλαμβάνεται και η θηριώδης μάσκα.

Το εσωτερικό θα ακολουθεί τη λογική της λιμουζίνας, ενώ το σύστημα πρόωσής του αναμένεται να είναι υβριδικό με επίκεντρο έναν V8 βενζίνης με 4.400 cc. Η συνδυαστική απόδοση αναμένεται να φτάνει τα 606 PS και τα 880 Nm, το κιβώτιο θα είναι αυτόματο 9 σχέσεων, η τετρακίνηση εξελιγμένη και η τιμή υψηλή, όταν θα αρχίσουν οι πωλήσεις τους, πιθανότατα το 2022 ή και αργότερα.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το νέο Hyundai Tucson αλλάζει επίπεδο και εντυπωσιάζει

cars

Αμερικανική αντίκα με τεχνολογία από την Tesla

cars

Δείτε πόσο πωλείται μία σούπερ σπάνια και πανέμορφη Citroen DS21 κουπέ

cars

Στην Ελλάδα το νέο VW Golf. Τιμές και εξοπλισμοί

cars

Αν δεν πεθάνεις από τον κορωναϊό θα πας από το… αντισηπτικό! (Video)

cars

Στην παραγωγή της Ferrari SF90 Stradale (video)

cars

To Jeep Spider Concept είναι το offroader του μέλλοντος

cars

Η νέα Skoda Fabia θα παρουσιαστεί τους πρώτους μήνες του 2021

cars

Πραγματικό θωρηκτό η G-Class της Mansory

cars