CARSNEWS
NEW MODELS

BMW Σειρά 2 Gran Coupe: Στην Ελλάδα από 31.900 ευρώ

Μια νέα προσθήκη στην γκάμα των μικρομεσαίων μοντέλων της πραγματοποιεί η BMW στη χώρα μας με το εμπορικό λανσάρισμα της Σειράς 2 Gran Coupe.

Το μικρότερο σε διαστάσεις και πιο προσιτό τετράθυρο coupe των Βαυαρών θα προσφέρεται σε τρείς εκδόσεις, ξεκινώντας από εκείνη των 1.499 κ.εκ. και των 140 ίππων.

Στην προκειμένη περίπτωση ο τρικύλινδρος κινητήρας του 1,5 λίτρου συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, διαμορφώνοντας εκδόσεις που θα ξεκινούν από τα 31.900 ευρώ.

Ο δίλιτρος κινητήρας diesel των 190 ίππων αποτελεί το αμέσως επόμενο βήμα στην γκάμα του αυτοκινήτου ανεβάζοντας, ωστόσο, τον πήχη στα 44.750 ευρώ.

Η κορυφαία έκδοση του αυτοκινήτου (M235i xDrive) εφοδιάζεται με τον δίλιτρο κινητήρα βενζίνης των 306 ίππων, στο έργο του οποίου συμβάλλουν τόσο το αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων όσο και το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης.

Η τιμή της κορυφαίας BMW Σειράς 2 Gran Coupe ξεκινά από τα 62.550 ευρώ, όντας σχεδόν 3.000 ευρώ ακριβότερη από την αντίστοιχων προδιαγραφών Σειρά 1.

Πέρα από την Σειρά 2 Gran Coupe, η BMW υποδέχεται τις station wagon εκδόσεις της Σειράς 3 με τιμή εκκίνησης τα 44.950 ευρώ και την εξωτική Μ8 Gran Coupe των 214.800 ευρώ.    

Related Articles

Η BMW Σειρά 4 Coupe με περίσσευμα θυρών και γοητείας

cars

Στο σφυρί μια σπάνιας ομορφιάς Lancia Stratos

cars

World Car 2020: To Kia Telluride είναι το Παγκόσμιο Αυτοκίνητο!

cars

Βάζει φωτιά το Toyota GR Yaris των 261 ίππων!

cars

Δίπλωμα οδήγησης μέσω Facebook η νέα «μόδα»

cars

Προσπάθειες για συνένωση Nissan – Honda!

cars

Ένα ολόκληρο γαλλικό χωρίο θα οδηγεί Renault Zoe

cars

Νέο Volvo XC90 με αμιγώς ηλεκτρική έκδοση

cars

Η BMW Σειρά 1 απέναντι στην Mercedes-Benz A-Class και τον premium ανταγωνισμό

cars