CARSNEWS
NEW MODELS

BMW X1: Με όφελος από 2.000 ευρώ

Μια από τις δημοφιλέστερες προτάσεις στην ευρύτερη κατηγορία των SUV ενισχύει τη θέση στην ελληνική αγορά προσφέροντας επιπλέον όφελος το οποίο ξεκινά από το ποσό των 2.000 ευρώ.

Ο λόγος για την BMW X1 η οποία διατίθεται σε εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, πλούσιο εξοπλισμό αλλά και μειωμένες τιμές, με το όφελος για τον υποψήφιο αγοραστή να ξεκινά από τα 2.000 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει ακόμα και για τις πιο προσιτές εκδόσεις του αυτοκινήτου, όπως είναι εκείνη που εφοδιάζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,5 λίτρου και συνδυάζεται με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα BMW Safet της BMW Financial Services.

Το τελευταίο προσφέρει τη δυνατότητα προκαταβολής από 10% του συνόλου της αξίας του οχήματος καθώς και 12μηνη χρήση και επιστροφή του αυτοκινήτου χωρίς επιβάρυνση καθώς και εξασφάλιση πληρωμής δόσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα BMW Safety παρέχεται και για την BMW X 2.

Η γκάμα της BMW X1 είναι πλουσιότερη από ποτέ μια και πρόσφατα προστέθηκε σε αυτήν η plug-in υβριδική έκδοση του αυτοκινήτου, απόδοσης 220 ίππων.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αθάνατο Tesla Model X «γράφει» 643.000 χιλιόμετρα και συνεχίζει

cars

Πισωκίνητο και εξακύλινδρο το νέο Mazda 6

cars

Η νέα Μercedes AMG A45 συντρίβει την BMW M2 και το Audi RS3 (Video)

cars

Δημόσιο «ευχαριστώ» του Leclerc στον Vettel

cars

Δοκιμάζουμε στην πίστα την Mercedes-AMG C63 S Coupe (Video)

cars

Η Jaguar κατασκευάζει και πουλά παλιούς… νέους κινητήρες!

cars

Ποιο είναι το κρυμμένο μυστικό του Citroen 2CV των 138.000 ευρώ;

cars

Νέο VW Golf GTE: Στην Autobahn με 230 km/h! (βίντεο)

cars

H BMW θέλει να κόψει 5.000 θέσεις εργασίας δίνοντας υψηλά κίνητρα

cars