CARSNEWS
AUTONEWS

BMW X7 Dark Shadow Edition. Απολύτως σκοτεινή!

Με την BMW να αρνείται πεισματικά να ανακοινώσει μία “M” έκδοση της X7, η Dark Shadow Edition παίρνει την θέση της στην κορυφή της γκάμας όντας η ακριβότερη και πιο… exclusive που μπορεί να αποκτήσει κάποιος. Αρκεί να βιαστεί καθώς μόλις 500 θα γίνουν διαθέσιμες σε ολόκληρο τον κόσμο και να είσαι σίγουρος ότι θα εξαντληθούν ταχύτατα παρά την αυξημένη τιμή σε σύγκριση με την X7 M50i στην οποία βασίζεται.

Όπως βλέπεις λοιπόν, η Dark Shadow Edition διαφοροποιείται από όλες τις υπόλοιπες X7 χάρη στο Frozen Arctic Grey χρώμα που μέχρι πρότινος, δεν είχαμε δει σε κανένα SUV της γερμανικής μάρκας. Φυσικά, η BMW εξόπλισε την ειδική έκδοση με ολόκληρο το M Sport bodykit, μαύρη γρίλια, μαύρες απολήξεις για την εξάτμιση και μαύρες ράγες οροφής ενώ μαύρες είναι και οι ζάντες ελαφρού κράματος 22 ιντσών.

Στο εσωτερικό από την άλλη, επικρατεί το μαύρο αλλά αυτή τη φορά “σπάει” με μπλε δέρμα στα καθίσματα και “Night Blue” ουρανό. Η ακριβότερη X7 στην αγορά δεν θα μπορούσε να μην είναι πλήρως καλυμμένη με δέρμα και alcantara, όπως δεν θα μπορούσε να μην προσφέρει πλουσιότατο βασικό εξοπλισμό καθώς αρκετά από τα προαιρετικά πακέτα των άλλων εκδόσεων, εδώ είναι standard. Η μοναδική επιλογή που απομένει είναι ανάμεσα στα δύο μεμονωμένα καθίσματα για την δεύτερη σειρά ή στον κλασικό “πάγκο” που μπορεί να φιλοξενήσει 3 άτομα.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέο Toyota Hilux. Νέο γενικά!

cars

Alpina B8 Gran Coupe. Συνδυάζοντας την δύναμη με την πολυτέλεια.

cars

BMW 128ti. Μία καυτή, μπροστιοκίνητη 1 Series με 265 άλογα.

cars

Οδηγούμε την BMW 320d MHEV sedan 2023

cars

Skoda Vision 7S: Το μέλλον της μάρκας εκτίθεται στο Golden Hall

cars

«Κινούμαι Ηλεκτρικά»: Έγκριση καταβολής επιδοτήσεων σε άλλους 1.368 δικαιούχους – Πότε θα πιστωθούν τα χρήματα

cars

Ford Ranger Thunder. Ειδικό, ξεχωριστό και σπάνιο!

cars

Volvo S90, V90 & V90 Cross Country . Ανανεωμένα και με ήπιους υβριδικούς κινητήρες

cars

Ο Πάπας τώρα έχει και ένα Dacia Duster.

cars