CARSNEWS
NEW MODELS

Bottas… 2021 στη Mercedes!

Ο Φινλανδός πιλότος οδηγεί για λογαριασμό της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας από το 2017, όταν με πρωτοβουλία του –πρώην μάνατζέρ του- Toto Wolff, είχε μεταγραφεί από τον Williams προκειμένου να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Nico Rosberg.

Σε αυτή την τετραετία της συνεργασίας του με το «αστέρι», ο 31 ετών Φινλάνδός έχει πανηγυρίσει συνολικά οκτώ νίκες, συμπεριλαμβανομένης αυτής στον πρώτο φετινό αγώνα της Αυστρίας, έχει εκκινήσει 12 φορές από την pole position και συνολικά έχει ανέβει 38 φορές στο βάθρο των νικητών επί συνόλου 64 αγώνων.

Στο περιθώριο του δεύτερου αγώνα της σεζόν, τον οποίον παρακολούθησε από κοντά, ο CEO της Mercedes, Ola Kallenius έδωσε την… ευλογία του ώστε να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις τόσο με τον Bottas όσο και με τον Lewis Hamilton, προκειμένου να «κλειδώσει» το Line up της Mercedes για το 2021 και να μην υπάρχουν συζητήσεις που ενδεχομένως να αποπροσανατολίζουν τους δύο πιλότους.

Πλέον αυτό που απομένει είναι να οριστικοποιηθεί η συμφωνία της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας και με τον Hamilton, κάτι που αναμένεται να συμβεί άμεσα. Άλλωστε οι δύο πλευρές έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις και φαίνεται πως είναι τυπικοί οι λόγοι για τους οποίους ακόμα δεν έχουν υπογραφεί τα σχετικά συμφωνητικά.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Οδηγούμε το ηλεκτροκίνητο Honda e και αναφέρουμε!

cars

Η Fiat δημιουργεί το μεγαλύτερο δίκτυο φόρτισης V2G στον κόσμο

cars

H ομάδα της Mercedes F1 σχεδιάζει αναπνευστήρες για τον κορωνοϊό

cars

Ο γιός του Gemballa θα παρουσιάσει ένα νέο supercar με off road δυνατότητες

cars

Πως σχεδίασα την πρώτη BMW X5 (βίντεο)

cars

Νέα Mercedes-Benz S-Class: Η επιτομή της τεχνολογίας και της πολυτέλειας!

cars

Σας ευχαριστούμε, ένα συγκινητικό βίντεο από τη Volkswagen

cars

Volta Zero: Τα ηλεκτροκίνητα φορτηγά από τη Σουηδία

cars

Η σπανιότερη Ferrari F40 είναι σε πράσινο χρώμα!

cars