CARSNEWS
NEW MODELS

Boxy και σκληροτράχηλο το νέο Ford Bronco!

Η Ford στο πλαίσιο ενός δυναμικού come back που πραγματοποιεί, επαναφέροντας από το χρονοντούλαπο της ιστορίας της αυτοκίνητα-θρύλους (πληροφορίες θέλουν την επανάκαμψη του Ford Capri), βρίσκεται ένα στάδιο πριν την παρουσίαση του νέου Bronco. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Bronco αποτέλεσε ένα σκληροτράχηλο off-road, ένα αυτοκίνητο-θρύλος, που διέπρεψε με τα σήματα της Ford στην αγορά των ΗΠΑ.

Όπως ακριβώς και ο προκάτοχός του, έτσι και το νέο Bronco είναι ένα γνήσιο off-roader (βασίζεται στο Ranger) και έχει σχεδιαστεί για να αποτελέσει έναν δύσκολο αντίπαλο σε οχήματα όπως το Jeep Wrangler. Εξάλλου, η boxy σχεδίασή του αυτό προμηνύσει, ακολουθώντας τη σχεδιαστική φιλοσοφία καθαρόαιμων τετρακίνητων οχημάτων, όπως η Mercedes-Benz G-Class ή το Suzuki Jimny.

Αν και το καμουφλάζ στις φωτογραφίες δεν αφήνει να φανούν πολλές λεπτομέρειες για το αμάξωμά του νέου Bronco, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πώς θα ακολουθείται η “τετραγωνισμένη” και πιθανόν με αφαιρούμενα τμήματα σχεδιαστική αντίληψη του Wrangler.

Στα μηχανικά τώρα, εκτός από το δάπεδο του Ranger, το Bronco θα εφοδιάζει ο Ecoboost των 2.3 λίτρων απόδοσης 270 ίππων, με την κίνηση να μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς από ένα κιβώτιο 10 σχέσεων της Ford.

Πληροφορίες θέλουν και την ύπαρξη μιας ήπιας υβριδικής έκδοσης, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί κάτι ακόμη. Η πλήρης αποκάλυψη του νέου Bronco αναμένεται την Άνοιξη.

Πηγή: Road and Track

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Εκπληκτικό: Εικονική περιήγηση στο γήπεδο της Chelsea με τη βοήθεια της Yokohama (video)

cars

Αυτό είναι το νέο hypercar της Porsche

cars

Πότε θα παρουσιαστεί επίσημα το Toyota GR Yaris; (video)

cars

H Bugatti Pur Sport διψάει για άπειρες στροφές!(video)

cars

Ασφάλιση αυτοκινήτου: Επιστροφή χρημάτων λόγω Κορωνοϊού

cars

Το “Tesla Killer” της Mercedes είναι εδώ!

cars

Επιδότηση αγοράς νέου αυτοκινήτου στη Γερμανία

cars

Η Bugatti αναβάλλει την απόφαση για προσιτότερο μοντέλο

cars

Εξαιρετικός χρόνος από την Mercedes-AMG A45 S στο Nurburgring (Video)

cars