CARSNEWS
F1 & RACES

Briatore: «Αυτή δεν είναι Ferrari»

H Scuderia Ferrari διανύει μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της πλούσιας ιστορίας της και αυτό, δίχως φως στο βάθος του τούνελ.

Η ιταλική ομάδα που την προσεχή Κυριακή στο Grand Prix της Τοσκάνης που θα διεξαχθεί στην πίστα του Μουτζέλο, γιορτάζει 1000 Grand Prix στον μαγικό κόσμο της Formula 1, βρίσκεται μόλις στην έκτη θέση της βαθμολογίας κατασκευαστών!

Μία εφιαλτική σεζόν, παρά τα δύο ανέλπιστα βάθρα του Charles Lerclerc στα Grand Prix Αυστρίας και Μεγάλης Βρετανίας που αποτελεί κορύφωση μίας μακράς περιόδου ανομβρίας, μιας και η Ferrari έχει να πανηγυρίσει τίτλο οδηγών από το 2007 (Kimi Raikkonen) και κατασκευαστών από το 2008.

Τι φταίει όμως; Την δική του άποψη παραθέτει ο Flavio Briatore. O δαιμόνιος 70χρονος Ιταλός που ξέρει καλά τι σημαίνει το καμάρι του Μαρανέλο για τη γειτονική χώρα αλλά έχοντας οδηγήσει στην κορυφή τις Benetton (1994-1995) και Renault (2005-2006), ξέρει καλά και ποιο είναι το πιθανό μονοπάτι της επιτυχίας.

briatore-horner-2016-1000x600-1

«Αυτή η Ferrari, δεν είναι η πραγματική Ferrari. Υπάρχουν άνθρωποι που ακολουθούν δύσκολα μονοπάτια, τους πιο περίπλοκους δρόμους. Αυτό κάνει τώρα η Ferrari. Είναι μία μεγάλη επιχείρηση και έχει ένα σπουδαίο όνομα. Όλοι θα θέλουν πάλι να οδηγήσουν για αυτή σε 2-3 χρόνια. Αν όμως δεις τι συμβαίνει στην πίστα, έχουν προβλήματα εδώ και χρόνια. Είχαν σπουδαίους οδηγούς αλλά δεν κατάφεραν να κατακτήσουν κάποιο τίτλο. Και υπάρχει λόγος για αυτό. Ο λόγος είναι πως η Ferrari δεν έχει ξεκάθαρη ηγεσία. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο αφεντικό και δεν πιέζουν όλοι προς την ίδια κατεύθυνση. Αυτή τη στιγμή, η Ferrari δεν είναι πραγματικά Ferrari», ανέφερε ο Briatore σε συνέντευξή του στη στήλη “The Insider”.

leclerc-spain20-b1000x600

Διαβάστε επίσης:

Ο Enzo θα έδειχνε περισσότερο σεβασμό στον Vettel

F1 GP Ιταλίας: Επική νίκη για Gasly και AlphaTauri!

Επίσημο: Η Renault μετονομάζεται σε Alpine F1 Team

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Φόρμουλα 1 Mercedes: O Lewis Hamilton “χάρισε” το βραβείο της FIA και έγινε χαμός

cars

Formula 1: Grand Prix Αυστρίας με ελκυστικές αποδόσεις

cars

What drives your dreams? A chance to WIN a VIP Dream F1 Vegas Weekend

cars

Η… “ερωτική” σχέση του αθλητισμού με τα ενεργειακά ποτά – Η περίπτωση Red Bull και Formula 1

cars

F1: Πρόστιμο 1 εκατομμυρίου ευρώ έκανε έξαλλους τους οδηγούς-τι συνέβη

cars

Ποιον εκβιάζει η Mercedes;

cars

F1: Ο Λεκλέρκ poleman στην Πόλη του Μεξικού

cars

F1: Αυτό είναι το καλεντάρι για το 2024 – Με τρεις σαββατιάτικους αγώνες το μενού

cars

Formula 1, Γύρος 11: Επόμενη στάση, Ουγγαρία

cars