CARSNEWS
MOTONEWS

Cityzen: Πάρκινγκ για τη μοτοσυκλέτα σου με έκπτωση 50%

Με αφορμή την Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023, η Cityzen προσφέρει μεγάλη έκπτωση στους φίλους των δύο τροχών.

Έχοντας ως γνώμονα την απαλλαγή των οδηγών από το άγχος της στάθμευσης και τη βέλτιστη εξυπηρέτησή τους, η Cityzen προσφέρει υπηρεσίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών.

Η Cityzen Parking παρέχει σημαντική διευκόλυνση και στους φίλους των δύο τροχών, διαθέτοντας ευρύχωρες θέσεις στάθμευσης που πληρούν κορυφαίες προδιαγραφές ασφαλείας.

Με αφορμή, μάλιστα, την Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023, το μεγαλύτερο φετινό event των δύο τροχών που διεξάγεται στο Εκθεσιακό Κέντρο – Κλειστό Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO) η Cityzen προσφέρει έκπτωση 50% για τη στάθμευση της μοτοσυκλέτας σου στους χώρους του δικτύου της, για έναν ολόκληρο μήνα.

-

cityzen πάρκινγκ μοτοσυκλέτα

Εφόσον θέλεις να επωφεληθείς από τo εκπτωτικό πρόγραμμα της Cityzen μπορείς να προμηθευτείς το εκπτωτικό κουπόνι από το περίπτερο του carandmotor στο Εκθεσιακό Κέντρο Κλειστό – Π. Φαλήρου. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό έως και την Κυριακή 2 Απριλίου.

Εναλλακτικά, μπορείς να υποβάλεις την αίτηση στάθμευσης στο cityzenparking.com (εδώ). Εφόσον επιλέξεις τη διαδικτυακή οδό, καλείσαι να συμπληρώσεις κάποια πεδία, με την όλη διαδικασία είναι εύκολη και να διαρκεί μόλις μερικά δευτερόλεπτα.

cityzen πάρκινγκ μοτοσυκλέτα

-

Η Cityzen Parking στέκεται διαρκώς στο πλευρό όλων των οδηγών, ανεξαρτήτως του οχήματος που έχουν στην ιδιοκτησία τους. Χαρακτηριστικό είναι το νέο πρόγραμμα Share & Win (εδώ) μέσω του οποίου μπορείς να προσκαλείς όσους φίλους θες στο Cityzen App και να κερδίζετε κάθε φορά όλοι, 3 ευρώ έκπτωση στη στάθμευση.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις της εφαρμογή Cityzen App, από το Apple Store (συσκευές iOS) ή το Google Play (συσκευές Android).

Related Articles

Ο Κώστας Καββαθάς μιλάει για μοτοσυκλέτα στο zougla.gr

cars

Οι νικητές στον 2ο πανελλήνιο αγώνα Motocross 2023

cars

Καλαμάτα: Σύλληψη 17χρονου που έκλεψε μοτοσυκλέτα

cars

Έφυγε ο Σταύρος Τριντής, αγωνιζόμενος στο ΠΠΤ

cars

Ενισχυμένο πρόγραμμα συντήρησης για τις μοτοσικλέτες της BMW

cars

Αποχωρεί η BMF από τη FEMA

cars

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ MOTOCROSS ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ TRIUMPH TF250X 2024

cars

KTM 390 Adventure V – Κοντύτερη έκδοση για την Ινδία

cars

HRC – Με ηλεκτρική μοτοσυκλέτα σε ένα 100% ηλεκτρικό πρωτάθλημα Motocross

cars