CARSNEWS
NEW MODELS

Crossover έκδοση για το νέο Peugeot 308

Η Peugeot έχει εξελίξει την τρίτη γενιά του 308 το οποίο αναμενόταν να παρουσιαστεί εντός της χρονιάς, ως πρωτότυπο αρχικά. Ωστόσο, οι κατάσταση εξαιτίας του νέου κορωνοϊού και ο τρόπος που επηρέασε την αυτοκινητοβιομηχανία και τις εκθέσεις αυτοκινήτου, ανέβαλαν την παρουσίαση του καινούργιου μικρομεσαίου μοντέλου για την επόμενη χρονιά.

Όπως είναι αναμενόμενο, λόγω της τάσης που επικρατεί πλέον στην αγορά, η Peugeot θα δημιουργήσει και μια crossover έκδοση του καινούργιου μικρομεσαίου μοντέλου ή ακόμα και μια τετρακίνητη (SUV), σύμφωνα με όσα αναγράφονται στον γαλλικό Τύπο. Έτσι, η γαλλική εταιρεία θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Ford (με το Focus Active) και της KIA (με το XCeed), για να προσελκύσει περισσότερους αγοραστές.

Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες, σχετικά. Ωστόσο, εκτιμάται ότι η crossover εκδοχή του καινούργιου 308 θα διατίθεται αρχικά με το Plug-in Hybrid σύστημα που έχει αναπτύξει η εταιρεία και το οποίο έχει μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύ 225 PS, ενώ αργότερα αναμένεται να υπάρξει και μια έκδοση με μικρότερη ιπποδύναμη. Θυμίζουμε ότι το σύστημα αυτό επιτρέπει την κίνηση του οχήματος ως αμιγώς ηλεκτροκίνητο για μια απόσταση μεταξύ 50-60 km ή μπορεί να διατεθεί και ως τετρακίνηση (Hybrid4). Φυσικά, το νέο μικρομεσαίο μοντέλο της Peugeot θα διατίθεται σε hatchback, sedan και station wagon, ενώ υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι ενδεχομένως να δημιουργηθεί και μια αμιγώς ηλεκτροκίνητη εκδοχή του.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

VW Golf GTI: Η ιστορία πίσω από το κόκκινο σιρίτι – Μέρος B’

cars

Δοκιμάζουμε το πολυαναμενόμενο Mazda 3 Hatchback 1.8 Skyactiv-D 116 PS

cars

To VW Golf εξηλεκτρίζεται με πέντε υβριδικές εκδόσεις

cars

Θα υπάρξει τελικά το Αudi A9 e-tron;

cars

Αυξάνεται το ποσοστό επιδότησης για τα φθηνότερα ηλεκτρικά οχήματα. Στα 6.000 ευρώ το πλαφόν

cars

Ανανέωση και νέοι κινητήρες για το Opel Insignia

cars

Αυτή η επιβατική έκδοση του VW Τ1 είναι ηλεκτρική!

cars

Διαθέσιμο το νέο Ford Kuga στην ελληνική αγορά

cars

Αιρκοντίσιον: Τα 10 λάθη που κάνουμε με τη χρήση του κλιματιστικού στο αυτοκίνητο

cars