CARSNEWS
NEW MODELS

Czinger 21C: Το ανθρακονημάτινο βέλος προσγειώνεται στη Γενεύη

Τη φήμη ότι αποτελεί το σημείο συνάντησης όλων των εξωτικών τετράτροχων κατασκευών του πλανήτη επιβεβαιώνει για μία ακόμα χρονιά η Γενεύη, χάρη στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου που φιλοξενεί από το 1905 έως σήμερα.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, στο ουδέτερο και φιλόξενο ελβετικό έδαφος θα πραγματοποιήσει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση ένα hypercar που υπογράφει η άσημη αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανίας Czinger με έδρα την Καλιφόρνια.

Ο λόγος για το ανθρακονημάτινο C21 οι πρώτες αινιγματικές εικόνες του οποίου αφήνουν υποσχέσεις και την εντύπωση ότι πρόκειται κονταροχτυπηθεί με όλα τα πρωτοκλασάτα της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε το γεγονός ότι οι Αμερικανοί επέλεξαν την καρδιά της Ευρώπης για να αποκαλύψουν το δικό τους hypercar που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της έχει κατασκευαστεί με βάσει τα δεδομένα του 21ου αιώνα, ενσωματώνοντας πλήθος τεχνολογικών καινοτομιών.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι για την κίνηση του 21C θα φροντίζει ένα υβριδικό σύνολο το οποίο και θα υπερβαίνει τους 1.000 ίππους, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα παρουσιάζει και η διαμόρφωση του θαλάμου επιβατών καθώς τα δύο καθίσματα -οδηγού και συνοδηγού- θα είναι τοποθετημένα σε σειρά και όχι σε παράλληλη διάταξη.

Περισσότερα αναμένεται ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, πλησιάζοντας την επίσημη πρώτη του αυτοκινήτου στις 2 Μαρτίου.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

GP Αυστραλίας: Πόσο μεγάλη ήταν η «ζημιά» που υπέστη η Μελβούρνη;

cars

Η Hyundai έτοιμη να κατακτήσει τους αιθέρες

cars

O κορωνοϊός “χτύπησε” και την Lotus Evija

cars

Τα σενάρια επιστροφής της Lancia Ypsilon

cars

Τα Skoda αποκτούν νέες infotainment τεχνολογίες

cars

To FIAT X 1/9 ζει!

cars

Οδηγούμε το νέο Hyundai Ioniq 6 στην Ισπανία

cars

Με 1.400άρη κινητήρα το νέο Leon Cupra

cars

Η Ferrari τα βάζει με φιλανθρωπική οργάνωση για ένα όνομα

cars