CARSNEWS
NEW MODELS

Ecclestone: «’Η στη McLaren, ή στο σπίτι του»

Ο 89άχρονος Βρετανός έχει αποδείξει ότι δεν μασά τα λόγια του. Δεν το έκανε τότε που έπρεπε να τηρεί ίσες αποστάσεις ανάμεσα στις ομάδες και τους πιλότους. Και φυσικά δεν το κάνει ούτε και τώρα που είναι κάπως πιο αποστασιοποιημένος.

Ο Ecclestone, λοιπόν, τοποθετήθηκε αναφορικά με το μέλλον του Sebastian Vettel, με αφορμή το ότι στο τέλος του 2020 λήγει το τρέχον συμβόλαιό του με τη Ferrari.

«Τα πράγματα για τον Vettel δεν θα είναι απλά, από τη στιγμή που τα αποτελέσματά του δεν είναι τα καλύτερα, σε μια ομάδα στην οποία έχει για teammate έναν πιλότο που έχει μάνατζερ τον γιό του προέδρου της FIA» τόνισε αρχικά ο Bernie, προσθέτοντας: «Ο Sebastian πρέπει να σταματήσει ή να αναζητήσει εναλλακτικές λύσεις για το 2021. Η McLaren, η οποία θα χρησιμοποιεί και πάλι κινητήρες της Mercedes, θα μπορούσε να είναι μια πολύ καλή περίπτωση»

Πάντως πρέπει να σημειωθεί πως φήμες για πιθανή συνεργασία μεταξύ του Vettel και της McLaren εμφανίστηκαν για πρώτη φορά πριν από περίπου έναν χρόνο, με τις δύο πλευρές να διαψεύδουν ότι υπήρχαν τότε επαφές. Από πέρυσι, όμως, πολλά μπορούν να έχουν αλλάξει…

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αντίστροφη μέτρηση για τις νέες BMW M3 & M4

cars

Δοκιμάζουμε την Mercedes-Benz GLC 200 COUPE 4Μatic 9GTronic

cars

Θα χτίζατε το σπίτι σας στο σχήμα του logo της Audi;

cars

Δεύτερη -και τελευταία;- νιότη για το Kia Stinger

cars

Δείτε τα… πονηρά “παιχνίδια” της Τesla με τα μεταχειρισμένα

cars

Η Hertz κήρυξε πτώχευση λόγω κορωνοϊού

cars

Πιο κοντά στην Ευρώπη το προσιτό Coupe SUV της VW

cars

Ό,τι πιο cool είδατε τελευταία: Go-cart από φτερό Σκαραβαίου!

cars

Πως θα είναι η νέα Toyota Corolla Cross;

cars