CARSNEWS
NEW MODELS

F1: Η πίστα της Κωνσταντινούπολης παίρνει τη σκυτάλη για το 14ο grand prix της σεζόν

Όπως είχαμε γράψει από την περασμένη Πέμπτη, η Liberty Media ήταν σε προχωρημένες επαφές με τους διαχειριστές της πίστας της Κωνσταντινούπολης, προκειμένου το τριήμερο 13-15 Νοεμβρίου το Istanbul Park να φιλοξενήσει τον 14ο αγώνα του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία και μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις. Παράλληλα, φαίνεται πως έχει «κλειδώσει» και η τριάδα των αγώνων του φινάλε της σεζόν, με δύο grand prix στην πίστα του Μπαχρέιν πιθανότατα σε διαφορετικές χαράξεις αυτής στις 29 Νοεμβρίου και στις 6 Δεκεμβρίου, και φινάλε στις 13 Δεκεμβρίου στην Γιας Μαρίνα του Άμπου Ντάμπι.

Η νεότερη πληροφορίας, πάντως, είναι ότι έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές ανάμεσα στη Liberty Media και τις κυβερνήσεις των κρατών που θα φιλοξενήσουν αγώνες τους επόμενους μήνες (Ιταλία, Ρωσία, Γερμανία, Πορτογαλία, Τουρκία, Μπαχρέιν και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) προκειμένου σε κάποιους αγώνες να υπάρξει περιορισμένος αριθμός θεατών.

Πρόκειται για μία κίνηση πολύ σημαντική, μιας και μέχρι στιγμής κανένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ή μεγάλη διοργάνωση (π.χ. Champions League) δεν έχει ανοίξει την πρόσβαση στους θεατές. Ωστόσο, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, η Formula 1 θα κάνει την κίνηση να επιτρέψει την παρουσία θεατών στις εξέδρες.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αυτό το Juke με τα 700 άλογα δεν είναι αθώο και δεν το κρύβει καθόλου

cars

O Fernando Alonso οδηγεί το νέο Toyota Hilux (video)

cars

Στη Νέα Υόρκη θα παρουσιαστεί το Volkswagen ID.4

cars

H Volvo Car Hellas ενισχύει το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

cars

Η τελική μορφή του Μεγάλου Περιπάτου στη Βασ. Όλγας

cars

Φήμες για κορυφαία έκδοση του Nissan 400Ζ με 480 ίππους!

cars

Δείτε πώς ο ατμοσφαιρικός V12 της Aston Martin Valkyrie αποδίδει 1.000 PS (Video)

cars

Η Fiat δημιουργεί το μεγαλύτερο δίκτυο φόρτισης V2G στον κόσμο

cars

Υπάρχει μία εταιρεία αυτοκινήτων που κανείς δεν μπορεί να τη γράψει σωστά

cars