CARSNEWS
F1 & RACES

F1: Μένει ή φεύγει η Haas;

Η ανακοίνωση των αλλαγών στους αγωνιστικούς, τεχνικούς και… οικονομικούς κανονισμούς της Formula 1 από το 2021, δεν ενθουσίασε τους «μικρούς» του σπορ.

Παρά τη θέσπιση budget cup, σίγουρα οι ομάδες που μάχονται από το μέσο του grid και πίσω, δεν είδαν την πολυπόθητη ανακατανομή των εσόδων. Πράγμα που θέτει υπό αμφισβήτηση το μέλλον της Haas F1 που ειδικά φέτος, δεν αποδίδει τα αναμενόμενα.

Ο Gene Haas καλείται να πάρει γενναίες αποφάσεις ενόψει αυτού του νέου κεφαλαίου της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Και βρέθηκε στο Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής που έλαβε χώρα στο Ώστιν, ώστε να ενημερωθεί αναλυτικά για τα νέα δεδομένα από τον επικεφαλής της ομάδας του, Guenther Steiner.

«Του εξήγησα ενδελεχώς όλες τις αλλαγές. Του έδωσα όλες τις πληροφορίες ώστε να εξετάσει τα πάντα. Ήταν θετικό το κλίμα. Νομίζω πως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η δική μας απόδοση. Ποιον ενδιαφέρει το πόσο καλή είναι η F1 αν δεν βγάζει χρήματα από αυτό; Και για μας είναι μεγάλη η επένδυση. Θα δούμε, θα εξετάσει τα πράγματα και θα αποφασίσει τι πρέπει να κάνει. Όμως δεν ήταν αρνητικός. Απλά όπως κάθε καλός επιχειρηματίας, πρέπει να εξετάσει όλες τις παραμέτρους», είπε ο Steiner.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του Gene Haas αν και είναι σαφές πως η Formula 1 χρειάζεται επιπλέον «παίκτες», όχι να χάσει κι αυτούς που έχει σήμερα.

--

Related Articles

Ποιες είναι οι πιο γρήγορες πίστες της Formula 1; (video)

cars

F1: Θετικά τα πρώτα αποτελέσματα της νέας Ferrari στον προσομοιωτή

cars

Δεν βλέπει τον εαυτό του στη Ferrari o Verstappen

cars

F1 GP Τοσκάνης: Pole #95 για τον Hamilton!

cars

Official grid for the 2023 Japanese Grand Prix

cars

Ετοιμάσου για το Red Bull Showrun by ALUMIL και δες από κοντά την εμβληματική RB7

cars

Webber: «Δεν ακούει ο Vettel»

cars

Ο τυφώνας «Hagibis» απειλεί το GP Ιαπωνίας

cars

F1 GP Μονακό: Στον τοίχο αλλά και στην pole ο Leclerc!

cars