CARSNEWS
AUTONEWS

Fiat Ducato. Θέτει νέα δεδομένα

Η Fiat Professional προσφέροντας μια ευρεία γκάμα μοντέλων και εκδόσεων κατέκτησε την 1η θέση τόσο στις εταιρικές όσο και στις λιανικές πωλήσεις Van στην Ελλάδα το 2019. Η εστίαση στις ανάγκες του επαγγελματία και  η δημιουργία εκδόσεων και εμπορικών προγραμμάτων που ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις της αγοράς οδήγησαν σε αυτή τη σημαντική διάκριση. Συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο, η Fiat Professional επεκτείνει περαιτέρω τις διαθέσιμες επιλογές προσφέροντας το δημοφιλές Ducato Chassis και με ένα νέο πρωτοποριακό εργοστασιακό σύστημα ανατροπής της καρότσας. Βάση του συστήματος αποτελεί η στιβαρή, ανθεκτική και ελαφριά καρότσα αλουμινίου που συνδυάζεται με σύστημα ανατροπής 3 κατευθύνσεων.

Το υδραυλικό σύστημα εκτός από τη μεγάλη δυνατότητα ανύψωσης ξεχωρίζει για την ταχύτητα και την αντοχή του, αλλά και την εύκολη χρήση ανεξάρτητα από την επιλογή άξονα ανατροπής της καρότσας.  Με αυτό τον τρόπο ο επαγγελματίας έχει πολύ μεγάλη ευελιξία αφού μπορεί να ξεφορτώσει το φορτίο σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες και περιορισμούς με απόλυτη ασφάλεια, ταχύτητα και ακρίβεια. Το Ducato Chassis είναι διαθέσιμο με μονή (3 θέσεις) ή διπλή καμπίνα (7 θέσεις), 5 μήκη αμαξώματος, μεικτό φορτίο έως 3,5 τόνους και ωφέλιμο φορτίο έως 1.500 κιλά.

Η συνολική επιφάνεια φόρτωσης είναι από 4,9 έως 8,5μ2, ενώ ειδικά για τις εκδόσεις με ανατρεπόμενη καρότσα το εύρος της ωφέλιμης επιφάνειας είναι από 5,1 έως 6,8μ2. Όλες οι εκδόσεις του Ducato Chassis εφοδιάζονται με τον αποδοτικό κινητήρα Euro6D diesel των 2,3 λίτρων απόδοσης 140 ίππων, καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών ή 200.000χλμ., προσφέρονται με προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης με επιτόκιο 2,9%, και χρηματική έκπτωση 2.900 ευρώ.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Σαρλ Μισέλ: Η Ευρώπη αν θέλει ειρήνη, πρέπει να προετοιμαστεί για πόλεμο

cars

Πρόωρη αποκάλυψη για την Mustang Mach-E!

cars

To Nissan Z Proto “αγκαλιάζει” το ρετρό…

cars

Ξεκινά η κατασκευή του Microsoft Data Center στα Σπάτα

cars

Ποια Performante; Η νέα Huracan STO είναι η κορυφαία Huracan!

cars

Βίντεο σοκ: Αστυνομικοί στο Σικάγο «γαζώνουν» με 96 σφαίρες ένοπλο νεαρό Αφροαμερικανό

cars

Mercedes-AMG E63 S. Η δύναμη συνδυάζεται με περισσότερη άνεση…

cars

Continental. Mειώνει στο μισό τα αυτοκόλλητα στα ελαστικά της

cars

Κινούμαι Ηλεκτρικά 2: Έγκριση καταβολής επιδοτήσεων σε άλλους 268 δικαιούχους

cars