CARSNEWS
AUTONEWS

Fiat Professional Ducato. Για διακοπές

Αποτελώντας με διαφορά τη δημοφιλέστερη επιλογή για βάση αυτοκινούμενου τροχόσπιτου στην Ευρώπη, το Fiat Professional Ducato δίνει τη δυνατότητα για διακοπές 5 αστέρων με απόλυτη ασφάλεια και άνεση.      Η έξυπνη αρχιτεκτονική, το στιβαρό πλαίσιο και η κορυφαία αξιοπιστία των μηχανικών του μερών, έχουν καταστήσει επί σειρά ετών το Fiat Professional Ducato την πλέον δημοφιλή βάση για την κατασκευή αυτοκινούμενων τροχόσπιτων στην Ευρώπη. Η ελευθερία, η άνεση και η ασφάλεια που προσφέρει ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο το καθιστά ιδανικό για να ανακαλύψει κανείς μοναδικά τοπία και να ζήσει σπάνιες εμπειρίες δίπλα στη φύση.

Έχοντας κατακτήσει τον τίτλο της καλύτερης βάσης για την κατασκευή αυτοκινούμενου τροχόσπιτου για 13 συναπτά έτη, το Fiat Professional Ducato εδώ και 25 χρόνια αποτελεί το σημείο αναφοράς στη συγκεκριμένη κατηγορία, με την εταιρεία να εξελίσσει παράλληλα με τις προϊοντικές καινοτομίες και έξυπνες υπηρεσίες και λύσεις για τους χρήστες. Ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία όπως και στα επαγγελματικά μοντέλα της, η Fiat Professional έχει αναπτύξει ένα Πανευρωπαϊκό δίκτυο εξυπηρέτησης, ώστε οι οδηγοί των μοντέλων της να αισθάνονται ασφάλεια και σιγουριά ανεξάρτητα από το πόσο μακριά βρίσκονται από τη βάση τους.

Περισσότερα από 6.500 σημεία τεχνικής υποστήριξης βρίσκονται στην Ευρώπη, εκ των οποίων τα 1.800 έχουν τη δυνατότητα να υποστηρίξουν και αυτοκινούμενα τροχόσπιτα με βάση τα μοντέλα της μάρκας. Παράλληλα οι σχετικές υπηρεσίες οδικής βοήθειας με τις οποίες συνεργάζεται η Fiat Professional μπορούν να βοηθήσουν οποιαδήποτε στιγμή σε κάθε έκτακτη ανάγκη, όπως π.χ. σε κάποιο κλατάρισμα ελαστικού ή κάποιο ατύχημα. Με τις εντυπωσιακές δυνατότητες μετασκευής που προσφέρει το Fiat Professional Ducato πρακτικά υπάρχουν άπειρες επιλογές διαμόρφωσης έτσι ώστε ο αγοραστής να δημιουργήσει το δικό του αυτοκινούμενο τροχόσπιτο και να ζήσει διακοπές 5 αστέρων με απόλυτη ασφάλεια και ελευθερία.

The post Fiat Professional Ducato. Για διακοπές first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Nissan. Συνολικά αναβαθμισμένο το  NV300 Combi

cars

Ο καιρός σήμερα 10/3/2024

cars

KIA. Παραμένει στη κορυφή της αξιοπιστίας

cars

Το Nissan Re-Leaf είναι ένα off-road όχημα άμεσης επέμβασης.

cars

Μέσα στο 2019 τα νέα Hyundai Sonata και Genesis GV80

cars

Νέο Opel Mokka. Σε πρόγραμμα εντατικών δοκιμών

cars

Lamborghini SC20. Sexy και πανίσχυρη… όπως πρέπει!

cars

Φόρεσε 10 μπλουζάκια σε 15.03 δευτερόλεπτα και έσπασε το ρεκόρ

cars

Η Hyundai μας επιτρέπει μία πρώτη ματιά στο Ioniq 5.

cars