CARSNEWS
NEW MODELS

Fiat Punto 2022: H μεγάλη επιστροφή

Ένα από τα «βαριά» χαρτιά της Fiat είναι έτοιμο να επιστρέψει στους ευρωπαϊκούς δρόμους αξιοποιώντας την extra ώθηση που χαρίζει στην ιταλική φίρμα η σύμπραξή της με τον γαλλικό όμιλο αυτοκινητοβιομηχανιών PSA.

Πολλά από τα ξεχασμένα projects της Fiat πρόκειται να πάρουν ζωή, μαζί με αυτά και το Fiat Punto το οποίο για αρκετά χρόνια αποτέλεσε ένα από τα δημοφιλέστερα supermini της ελληνικής αγοράς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αναγεννημένο Fiat Punto πρόκειται να επιστρέψει το 2022 αξιοποιώντας την πλατφόρμα των Peugeot 208 και Opel Corsa καθώς και τους κινητήρες των δύο supermini.

Αυτό σημαίνει ότι το νέο Fiat Punto θα προσφέρει μεταξύ άλλων και ηλεκτροκίνητες διαμορφώσεις, συμβάλλοντας στην προσπάθεια της ιταλικής φίρμας να ακολουθήσει την τάση της εποχής.

Για μια ακόμα φορά, πάντως, ο σχεδιασμός θα είναι αυτός που θα κάνει το Fiat Punto να ξεχωρίζει από τις προτάσεις του ανταγωνισμού, αναδεικνύοντας το αδιαμφισβήτητο ταλέντο των Ιταλών να γεννούν νέα σχεδιαστικά πρότυπα.

Η αντεπίθεση της Fiat στην ευρωπαϊκή αγορά πρόκειται να ξεκινήσει με το νέο Fiat 500, ενώ θα ακολουθήσει η έκδοση παραγωγής του Centoventi, πριν φτάσουμε στο νέο Punto και σε μια πλήρη γκάμα αυτοκινήτων πόλης.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πρεμιέρα για την πρώτη υβριδική Maserati στο Πεκίνο

cars

Η πρώτη μοτοσικλέτα της Aston Martin πάτησε πίστα (Video)

cars

Πιλότος της Ferrari έχασε τον πατέρα του από τον κορωνοϊό!

cars

Η Subaru μάς δείχνει τη νέα γενιά του Impreza λίγο πριν την επίσημη αποκάλυψη

cars

Κλασικά Land Rover με μηδενική εκπομπή ρύπων!

cars

Η νέα Skoda Fabia θα παρουσιαστεί τους πρώτους μήνες του 2021

cars

Honda e:N2 Concept: Μία… πρόγευση για τα μελλοντικά EV των Ιαπώνων

cars

Η νέα Mercedes C-Class θα μοιάζει οριστικά με μια μικρή S-Class

cars

Ψάχνει τον αντι-Perez στο… Twitter!

cars