CARSNEWS
NEW MODELS

FIAT Tipo: Αναβαθμισμένος εξοπλισμός, 5ετής εργοστασιακή εγγύηση και τιμή έκπληξη!

Η εμπορική επιτυχία του Fiat Tipo στηρίζεται στην παράδοση της μάρκας να προσφέρει οικογενειακά αυτοκίνητα με πλούσιο εξοπλισμό και έξυπνο σχεδιασμό σε προσιτές τιμές. Διαθέσιμο σε τρία αμαξώματα (5θυρο, Sedan και Station Wagon) και κοινό παρανομαστή τους πλούσιους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές, το Fiat Tipo ενισχύεται με νέες εκδόσεις και αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας.

Πλέον στη βάση της γκάμας του μοντέλου βρίσκεται η έκδοση Street που παρά το χαμηλό κόστος αγοράς προσφέρει εκτός από τις συνήθεις ευκολίες (A/C, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέπτες, κτλ.), επιπλέον φώτα ημέρα LED, πίσω σκούρα κρύσταλλα, αλλά και ζάντες αλουμινίου 16’’ προσφέροντας χαρακτηριστικά οικογενειακών μοντέλων σε τιμή supermini.

Αντίστοιχα οι εκδόσεις Mirror και Lounge προσφέρουν ακόμα πιο πλούσιο εξοπλισμό και κορυφαία συνδεσιμότητα μέσω του συστήματος Uconnect με την οθόνη αφής HD των 7΄΄. Στην περίπτωση της κορυφαίας έκδοσης Lounge ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει ακόμα και στοιχεία όπως ο αυτόματος κλιματισμός, σύστημα πλοήγησης και σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος.

Τέλος, η νέα έκδοση Sport που είναι διαθέσιμη αποκλειστικά με το 5θυρο αμάξωμα και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT, εκφράζει τη νεανική πλευρά του μοντέλου, χάρη στο επιθετικό body-kit που περιλαμβάνει νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, πλαϊνά μαρσπιε, πίσω σπόιλερ και διαχύτη, αλλά και σπορ τροχούς 17’’.   

Η νέα γκάμα του Fiat Tipo είναι διαθέσιμη με τιμές που ξεκινούν από τις 12.990 ευρώ, με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και χρηματικό όφελος έως 910 ευρώ.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Τελικός SUV League: Θα μπορέσει η βρετανική DBX να νικήσει την ιταλική Urus;

cars

Ηχείο bluetooth από εξάτμιση Porsche 911 GT3!

cars

Αυξάνεται το ποσοστό επιδότησης για τα φθηνότερα ηλεκτρικά οχήματα. Στα 6.000 ευρώ το πλαφόν

cars

Πωλητήριο στο σπανιότερο Ford Sierra RS Cosworth

cars

Ακόμα και η Aston Martin ελπίζει μόνο στα SUV

cars

To αθώο test drive μιας Ferrari F40 οδήγησε στην απόλυτη καταστροφή

cars

Ανανέωση για το Lexus LC

cars

H Suzuki Νέας Ζηλανδίας ενσωματώνει στο Jimny καρότσα και το μετατρέπει σε φορτηγάκι

cars

Fiat Panda: Τέσσερις δεκαετίες περιβαλλοντολογικής ευαισθησίας

cars